Ajankohtaista

20.9.2019

Vantaan Jalkapalloseuralle Paavo Einiö -rahaston palkinto Stadi Cupista 2019

Stadi Cup ry:n perustama Paavo Einiö -rahasto palkitsee vuosittain seuran tai joukkueen, joka on työllään kehittänyt ja vienyt tyttöjen jalkapalloilua voimakkaasti eteenpäin. Palkinnon saaja valitaan Stadi Cupiin osallistuvien seurojen joukosta. Turnauksen palkinnosta vastaa Paavo Einiö -rahasto, joka valitsee stipendin saajan sääntöjensä mukaan.

Rahasto perustettiin vuonna 2006 Stadi Cupin perustajajäsenen ja kunniapuheenjohtajan Paavo Einiön muistoa kunnioittaen.

Vuoden 2019 Paavo Einiö -palkinto eli 500 € stipendi luovutetaan Vantaan Jalkapalloseuralle hienosta työstä tyttöjen jalkapallon eteen. VJS oli Stadi Cupissa mukana ennätysmäärällä eli yhteensä 17 joukkueella ja pärjäsi myös hienosti turnauksessa. VJS T06 voitti oman sarjansa, T09 otti hienosti hopeaa ja TB -joukkue ylsi pronssimitaleille asti.

–  Olemme seurassa erittäin otettuja saamastamme huomionosoituksesta, joka osaltaan osoittaa, että olemme ottaneet tyttöjenkin toiminnassa askeleita oikeaan suuntaan. Olemme nyt kuluvan syksyn aikana aloittaneet selvitykset ja toimenpiteet toiminnan kehittämiseksi edelleen, sillä esimerkiksi muutaman tyttöikäluokan puuttuminen on tilanne, johon emme halua seurana enää tulevaisuudessa joutua. On ensiarvoisen tärkeää saada rakennettua VJS:aan myös tytöille pelaajapolku, josta jokainen löytää omien tavoitteidensa mukaisen väylän ja mahdollisuudet kehittyä. Kehitystyö vaatii kärsivällisyyttä ja kaikin tavoin laadukkaan ympäristön, ja kun kumpaakin meiltä löytyy, olemme vakuuttuneita, että tulevaisuudessa tilanne on entistäkin valoisampi. Toivon mukaan tämä näkyy myös tulevien vuosien Stadi Cupissa, kertoo VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Onnea ja menestystä jatkoon, nähdään taas Stadi Cupissa 2020!

 

Kuva: Oma Design

Stadi Cup 2019 turnauksen T13 sarjan mestarit VJS T06

Kuva: VJS