Stadi Cup 2018 on alkanut!

Tänä vuonna Stadi Cupissa on mukana ennätysmäärä joukkueita!

Stadi Cup 2018 pelataan Helsingissä 7.−10.6. Jo 33. kertaa järjestettävä turnaus pelataan ensimmäistä kertaa tiivistetyllä aikavälillä torstaista sunnuntaihin – joukkueiden toiveiden mukaisesti.

Ajantasaisen otteluohjelman ja tulokset löydät täältä

Turnauksen pelipaikat

Ottelut pelataan huippuolosuhteissa Töölön pallokentän alueella, Käpylän urheilupuistossa, Kontulan urheilupuistossa sekä Vuosaaren liikuntapuistossa. Kenttäkartat Torneopalin sivustolla täällä.

Turnauksen pelieväät

Jokaiselta pelipaikalta löytyy kattavaa kioski- ja kahvilatoimintaa. Töölössä, Käpylässä ja Vuosaaressa toiminnasta vastaa Pétit Moulin Oy. Lisätiedustelut petit.moulin@kolumbus.fi tai Paula Pasanen 0400 533 621. Kontulassa puolestaan toimii oma kioski ja kävelymatkan päästä löytyy myös lounasta Helmi Grillistä.

Käpylän Stadi Cup -turnaustori

Stadi Cupissa jalkapallo on aina se ykkösjuttu mutta turnaustunnelman kruunaa totta kai muu yhdessäolo ja kesästä nauttiminen. Pelien lisäksi haluamme tarjota kävijöille myös muuta toimintaa ja tässä toimii keskipisteenä Käpylän turnaustori. Siellä voit nauttia hyvästä energiasta yhteistyökumpaniemme pisteillä sekä tehdä ostoksia myyntiteltoissa. Mukana vierailijoita, Kannusta Mua -tunnelmaa, mahdollisuus rentoutua hieronnassa, pelata futista, kikkailla sekä paljon muuta.

Telia tuo Käpylän turnausalueelle jalkapalloteemaisen tilan, jossa voi kokeilla jalkapallo-osaamistaan Xampionin taitoradalla, rentoutua Sonyn Playstation -pisteellä tai tutustua ReimaGo-aktiivisuusrannekkeeseen. Lisäksi Suomen freestylejalkapallon kattojärjestö Freestyle Finland järjestää tilassa kilpailuja ja demoja.

Turnaustori avoinna torstaista lauantaihin.

Freestyle Finland ja freestylen maailmanmestari Kitti Szász.

Freestyle Finland on upeasti mukana tämän vuoden Stadi Cupissa. On ilo saada tehdä yhteistyötä tämän energisen porukan kanssa. Freestyle Finland on vihkimässä turnauskävijöitä pallotaituruuden salohin Käpylän jalkapalloteemaisella alueella, yhteistyössä Telia. Heidän mukanaan Suomessa ja Stadi Cupissa vierailee myös upea moninkertainen naisten freestylen maailmanmestari Kitti Szász.

Osana Stadi Cupia järjestetään Freestylen Suomen Youth ja Female Championship lauantaina Käpylässä noin klo.14 eteenpäin. Upeita temppuja tiedossa, tätä et myöskään halua missata!

Solidsport live stream

Ensimmäistä kertaa Stadi Cupissa on mahdollisuus nähdä pelejä myös livenä netissä. Koko Stadi Cupin kuumimmat finaalimatsit tulevat siis suorana nettilähetyksenä Telia 5G Areenalta ja Töölön pallokentiltä. Katselu on ilmaista ja vaatii vain rekisteröytymisen. Ennen finaalipelejä www.solidsport.com/stadicup -osoitteessa voi katsoa valikoituja pelejä, haastatteluja ja freestylejalkapalloa.

Turnauksen numerot

Turnaustoimistot:

Töölö 046 965 2951
Käpylä 046 965 2957

Vuosaari 040 809 5966

Kontula 044 579 4000

Ensiavun hoitaa jokaisella pelipaikalla Pohjola Terveys. Urheiluklinikan päivystysnumero on 040 481 1552.

Parkkipaikat

Käpylässä parkkipaikat ovat vähentyneet huomattavasti kun pysäköintialuetta on pienennetty muun liikuntatoiminnan tullessa tilalle. Siksi ohjaamme pysäköinnin Velodromin parkkipaikalle Käpylän liikuntapuiston viereen. Käpylässä on muutamia paikkoja mutta Stadi Cup ei vastaa pysäköinnistä siellä.

Töölöön saapuminen suositellaan tapahtuvan julkisilla liikennevälineillä. Stadi Cupin aikaan Töölössä järjestetään Sideways -festivaali ja tämä musiikkitapahtuma kattaa koko Helsingin jäähallin ja Eläintarhan alueen. Telia 5G Areenalla pelataan maaottelu perjantaina sekä miesten Ykkösen ottelu lauantaina.

Kontulassa ja Vuosaaressa parkkitilaa on huomattavasti paremmin eikä Stadi Cup peri pysäköinnistä maksua.

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksu on nuorimmissa ikäluokissa (G7, G8, G9) 200 €/joukkue ja muissa sarjoissa 265 €/joukkue.

Osallistumismaksu sisältää:

  • Vähintään viisi ottelua joukkuetta kohden
  • Pokaalit voittajajoukkueille, myös B-finaalit
  • Mitalit finaalijoukkueille sekä välierän hävinneille joukkueille
  • Osallistujamitalit jokaiselle pelaajalle 7-, 8- ja 9-vuotiaissa sekä erityisryhmissä
  • Diplomit jokaiselle pelaajalle
  • Helsingin Erotuomarikerhon hyväksymät erotuomarit
  • Sähköisen ajantasaisen tulospalvelun
  • Tarvittavan ensiavun turnauksen aikana
  • Iloista turnausfiilistä ja yhdessäoloa

Sarjat:

Nuorimmat  juniorit (G7–G9) pelaavat ilman tasoryhmiä. Alkusarja pelataan lohkoissa ja tämän jälkeen jatkosarjat asetellaan tulosten perusteella. Pelipäivät torstai-lauantai.

Ikäluokissa G10–G18 pelataan yleislohkot ja tasolohkot (kilpa). Joukkue valitsee ilmoittautuessaan haluamansa tason. Lohkot asetellaan osallistuvien joukkueden määrästä riippuen ja jokaiselle joukkueelle taataan vähintään viisi peliä.

Ladies-sarja (7 vs. 7) on harrastejoukkueiden turnaus. Sarja on nyt jaettu tasolohkoihin ja siinä pelataan yleis- ja tasosarjat. Osallistujamäärästä riippuen pelit pelataan joko yksinkertaisena sarjana tai lohkojaoilla.

Erityisryhmien turnaus pelataan Töölön Pallokentän alueella sunnuntaina 10.6. Yhteistyössä SPL.

 

Majoitus ja ruokailu:

Stadi Cup 2018 hotellimajoituspaketit  Sokos Hotels  täältä 

Rastilan ”loma-asunnot”  tilataan koodilla stadicup2018 täältä

Catering -palvelusta turnauksessa vastaa Petit Moulin Oy. Turnausalueilla on tarjolla  lounas tai päivällinen hintaan 7,20 euroa /hlö. Ennakkovaraukset tehtävä verkkolomakkeella tästä 30.5.2018 mennessä. Stadicup ruokalista 2018

Koulumajoitus järjestetään, mikäli kysyntää on riittävästi. Ennakkoilmoittautuminen koulumajoitukseen: info@stadicup.fi

Ilmoittautuminen:

Torneopalin sivuilta täältä


Warning: Use of undefined constant yhteystiedot - assumed 'yhteystiedot' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/stadicup.fi/public_html/wp-content/themes/kapteeni/page.php on line 67