Stadi Cup 2023

Stadi Cup 2023 pelataan Helsingissä 7.−11.6. Pelit alkavat pääsääntöisesti 8.6. Jo 37. kertaa  järjestettävä maailman suurin tytöille ja naisille suunnattu  jalkapalloturnaus pelataan keskiviikosta sunnuntaihin.

Turnauksen pelipaikat

Pelipaikkoina vuoden 2023 turnauksessa on Käpylän, Talin, Pirkkolan ja Myllypuron liikuntapuistot, sekä Töölön pallokentät. Klikkaamalla pelipaikkaa, saat auki pelipaikan turnauskartan.

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja on kaikilla pelipaikoilla rajoitetusti eli suosikaa myös julkisia liikennevälineitä, sekä kimppakyytejä ja tarkistakaa pysäköintimahdollisuudet turnauksen lähestyessä.

Kaikkien kenttäalueiden läheisyydessä on parkkipaikat. Paikat voivat olla maksullisia. Kaikilla parkkipaikoilla pysäköinti omalla vastuulla.

Pirkkolan liikuntapuiston maksuton parkkipaikka yleisurheilukentällä 8.-10.6. Kulku Pirkkolan metsätieltä.

Töölön maksuton parkkipaikka Mäntymäen kenttä 8.-11.6. Vain Stadi Cupin käytössä.

Osallistumismaksu:

Ikäluokissa F7 – F9 osallistumismaksu on 230 euroa /joukkue. Valitse joukkueesi sarja 1-5 asteikolla, jossa 1 on vähän pelanneet ja 5 paljon pelanneet. Asettelemme joukkueet lohkoihin tämän arvion perusteella.

Ikäluokissa E10 – C15 osallistumismaksu on 290 euroa/joukkue, taso- ja yleissarjat pelataan omina sarjoinaan.

B18 osallistumismaksu on 290 euroa/joukkue. Sarjassa voi ilmoittautua yleis- tai tasolohkoon (elite). Tasolohkosta useampi joukkue etenee jatkoon.

Naiset 290 euroa/joukkue.

Osallistumismaksu sisältää:

 • Vähintään viisi ottelua joukkuetta kohden
 • Pokaalit voittajajoukkueille, myös B-finaalit
 • Mitalit finaalijoukkueille (A-finaali) sekä välierän(A-pudotuspelit) hävinneille joukkueille
 • Osallistujamitalit jokaiselle pelaajalle 7-, 8- ja 9-vuotiaissa sekä erityisryhmissä
 • Diplomit jokaiselle pelaajalle
 • Helsingin Erotuomarikerhon hyväksymät erotuomarit
 • Sähköisen ajantasaisen tulospalvelun
 • Tarvittavan ensiavun turnauksen aikana
 • Iloista turnausfiilistä ja yhdessäoloa

Sarjat:

Nuorimmat  juniorit (F7–F9) pelaavat ilman tasoryhmiä. F7-F9 sarjoissa joukkueet asetellaan lohkoihin vähemmän pelanneiden ja enemmän pelanneiden mukaan.

E10-C15 ikäluokissa pelataan erikseen yleis- ja tasosarjat (kilpa). Joukkue valitsee ilmoittautuessaan haluamansa tason. Lohkot asetellaan osallistuvien joukkueiden määrästä riippuen ja jokaiselle joukkueelle taataan vähintään viisi peliä.

B18 ikäluokassa voit osallistua joko yleis- tai tasolohkoon(Elite). Tasolohkosta(Elite) useampi joukkue etenee A-sarjan jatkopeleihin.

Naiset-sarja (7 vs. 7) on harrastejoukkueiden turnaus. Sarja on jaettu tasoihin ja siinä pelataan yleis- ja tasosarjat. Osallistujamäärästä riippuen pelit pelataan joko yksinkertaisena sarjana tai lohkojaoilla.

Erityisryhmien turnauksesta tiedotetaan myöhemmin.

Turnauksen ruokailu

Stadi Cupin 2023 yhteistyökumppani ravintola- ja kahvilapalveluissa on Petit Moulin Oy. Jokaisella turnauksen pelipaikalla tulee olemaan kahvilapiste. Joukkueilla on mahdollista tilata joukkueruokailu (to-su) etukäteen, tästä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Joukkueruokailun hinta 8,9e / per. pelaaja
Hinta, jos ottaa lounaan ja päivällisen samana päivänä 8,6e / per.pelaaja

Joukkueruokailun Menu 2023.

Joukkueruokailun voi nyt tilata joukkuekoodin avulta Torneopalin sivuilta tai tästä.

Lauantaina 10.6. pelataan Stadi Cupin jatkopelit, jonka johdosta joukkueiden pitää tilata normaalisti  joukkueruokailu etukäteen ja ilmoittaa pelipaikka ja ruokailun toivottu kellonaika osoitteeseen stadicup(at)ruokailu.fi. Ilmoitus tulee tehdä perjantaina 9.6.

Lounas klo 11-14

Päivällinen klo 15-19

Mikäli menee yli klo 19, niin sopimuksen mukaan.

 

Turnauksen oheisohjelma

Stadi Cupissa jalkapallo on aina se ykkösjuttu mutta turnaustunnelman kruunaa totta kai muu yhdessäolo ja kesästä nauttiminen. Turnauksessa järjestetään oheisohjelmaa, joka nostattaa turnausfiiliksen huippuunsa.

Tapahtumatori sijaitsee Käpylän liikuntapuistossa 8.-10.6. Stadi Cupin yhteistyökumppanit ovat omilla pisteillensä lisäämässä turnausfiilistä.

 

Mukana tapahtumatorilla

Storytel

Pisteellä voit pyöräyttää muun muassa onnenpyörään.
Paikalla tähtivieras tubettaja Mandimai Sundberg la 10.6. klo 13 alkaen.

Flamingo Spa

Voit ostaa etuhinnoin lippuja Flamingo Spa:n upeaan kylpylään. Stadi Cupin joukkueet pääsevät myös uimaan Flamingo Spa:n edullisin etuhinnoin 8.-11.6. Etuhinnoista on lähetetty info joukkueiden yhteyshenkilöille ja koodi millä etuhinta aktivoituu tulee löytymään turnauskassista.

Autolle.com

Vanhemmat! Tulkaa tutustumaan autolle.com:n autotarjontaan.

Onse

Tule tutustumaan ja maistamaan Onse drinksin isotonisia urheilujuomia.

Älä Riko Urheilua -kampanja

Ihmisoikeusliiton Älä riko urheilua -kampanjateltalla Käpylässä jaetaan tietoa sukupuolten tasa-arvosta ja lapsen oikeuksista urheilussa. Kampanjateltta on auki tapahtumatorilla perjantaina 9.6. ja lauantaina 10.6. Paikalla tähtivieraat Essi Sainio pe 9.6. klo 11-14 ja Tuija Hyyrynen la 10.6. klo 10-13.

Ledafun

Ledafun tuo bungee-trampoliinit Stadi Cupiin. Hinta 5€ / 5min

Veripalvelut

– Pallonheittokisa, jossa joukkueet voivat kilpailla keskenään.
– Arvonta, jossa pääpalkintona Helmareiden Eveliina Summasen numerolla oleva pelipaita. Lisäksi 2×2 lippuja Suomi-Skotlanti otteluun Tampereelle heinäkuussa.

Monaliiku ry

Tule tutustumaan Monaliiku ry:n tärkeään työhön. ”Tehtävämme on edistää naisten ja tyttöjen hyvinvointia liikunnan avulla taustasta, uskonnosta tai kansallisuudesta riippumatta.”

Lisäksi Stadi Cup:n omalla pisteellä maksutonta kasvomaalausta pelaajille ja pienemmille kannustajille!

Mukana myös Freestyle Finland, jotka tulevat järjestämään puoliaikaesityksiä kaikilla kenttäalueilla pitkin turnausta. Freestyle Finland pitää myös maksuttomia workshoppeja kaikille, jotka haluavat oppia temppujen saloja.

Torstaina Käpylä/tapahtumatori & Töölö

Perjantaina Myllypuro, Pirkkola ja Tali

Lauantaina Töölö

Mukana menossa myös (lauantaina) Ville Viikinki! Ville vierailee Käpylän tapahtumatorilla ja Talin liikuntapuistossa klo 10-14 välillä.

 

Stadi Cupin kulkue

Lauantaina 10.6. klo 15.45. Lähtö Saharan kentältä (Töölö). Kulkue menee aina Bolt Arenan kentälle asti. Kulkueen jälkeen ennakkolipun tilanneet pääsevät katsomaan klo 16.30 Kansallisen liigan ottelua HJK-TPS. Yle televisio ottelun.

Valmentaja Lounge 10.6. klo 15.30 alkaen

Stadi Cupin valmentajien yhteinen Valmentaja Lounge järjestetään Kansallisen Liigan ottelun yhteydessä Bolt Arenan ravintolatiloissa. Stadi Cupin valmentajia tapaamassa ja keskustelua johtamassa on Helmareiden päävalmentaja Marko Saloranta.

Valmentaja Loungeen ilmoittautuessasi huomioithan, että jokaisella joukkueella on oltava mukanaan vähintään yksi aikuinen samaan aikaan järjestettävässä Stadi Cupin kulkueessa.

 • Ilmoittaudu sähköpostitse: info@stadicup.fi. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jalkapallopäivä

Sunnuntai 11.6. huipentuu Stadi Cupin finaaleihin. Sunnuntaina juhlitaan myös Jalkapallopäivää ja Veikkausliigassa pelataan täysi kierros. Kaikki Stadi Cupin joukkueet taustajoukkoineen ovat finaalien jälkeen tervetulleita seuraamaan Bolt Arenalla pelattavaa Veikkausliigan ottelua HJK–KTP klo 18.30 alkaen.

Stadi Cupin joukkueet ohjataan Bolt Arenan Junnupäätyyn (Pohjoispääty). Sisäänkäynti tapahtuu Pohjoispäädyn porteista Saharan kentän kulmalta. Junnupäädyssä luvassa erinäistä ohjelmaa lapsille koko matsin ajaksi. Lisäksi HJK:n joukkueen jäsen vierailee Junnupäädyssä tauon aikana ja matsin jälkeen pelaajat käyvät kiittämässä Junnupäätyä.

Solidsport live stream

Solidsportin kautta on mahdollista tilata yksittäisiä otteluita Talin ja Töölön kenttien peleistä.

Ottelu 3,9€
Finaalit per. ottelu 4,9€

 

 

Majoitus

Hotellimajoitus

Original Sokos Hotel Tripla:

 • 1hh/vrk – 82€
 • 2hh/vrk – 92€

Break Sokos Hotel Flamingo:

 • 1hh/vrk – 73€
 • 2hh/vrk – 93€
 • 3hh/vrk – 120€

Original Sokos Hotel Presidentti:

 • 1hh/vrk – 92€
 • 2hh/vrk – 102€
 • 3hh/vrk – 122€

Kaikki huonehinnat sisältävät aamiaisen, asukassaunan, wi-fin sekä Sporttiklubiedut (Sporttiklubiin kuuluvien seurojen joukkueille). Sporttiklubin edut saa käyttöön kun ryhmäkoko on minimissään 11.

Varaukset Sokos Hotels myyntipalvelun kautta. Varaukset tulee tehdä ryhmävarauksena keskitetysti, jotta yllä olevat hinnat ovat voimassa. Minimi henkilömäärä ryhmävaraukselle on 8 henkilöä.

 

Muista varauksen yhteydessä mainita koodi ”Stadi Cup 2023”.

 

Mökkimajoitus

Rastila Camping

8 hlön lomamökki 263 EUR/yö

6 hlön lomamökki 215 EUR/yö

6 hlön hirsimökki 178 EUR/yö

4 henkilön perhemökki 125 EUR/yö

Mainitsemalla koodin ”Stadi Cup 2023” saa -5 % hinnasta, jos varaa ennen 12.3.2023. Tämän jälkeen mökit vapautuvat kiintiöstä normaaliin myyntiin.

 

Mikäli tarvitsette apua majoituksen kanssa, autamme mielellämme osoitteessa info@stadicup.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2023 turnaukseen on päättynyt! Mukana ennätykselliset 461 joukkuetta!