Stadi Cup 4.-7.6.2020

Stadi Cup, som arrangeras årligen i Helsingfors är en av världens största fotbollsturnering för flickor och damer. Turneringen har arrangerats från och med år 1985.  År 2020 Stadi Cup spelas mellan 4.-7.6, från torsdag till söndag. Det förnyade schemat gör det enklare för lagen som kommer från lite längre bort att delta i turneringen.

Följande serier finns i Stadi Cup:

G7-G9 spelas utan tävlingsnivåer och i grupper av 6 lag. Avgiften 200 €.

G10-G18 serier delas lagen till nivågrupper. Avgiften 265 €.

Ladies serie (7 mannafotboll) är för damer. Avgiften 265 €.

Turnering för specialgrupper spelas i Tölö på söndag 7.6 och ordnas i samarbete med Bollförbund.

Anmäl er här.

STADI CUP 2020 BOENDE

För de deltagande lagen är det möjligt att arrangera skol- , camping- eller hotellboende samt måltider. För mer information kontakta oss via e-post, info@stadicup.fi

Lunch och middag finns vid turneringsområden.

Bo i den mysiga Rastila Camping Helsinki! 

Hoppa på tunnelbanan för att se Helsingfors centrum bara 20 minuter från Rastila Camping mottagning. Tölö bollplan, Borgbacken, Högholmens djurpark och andra sevärdheter är lätt att gå från Rastböle. Alla anläggningar som boende, gräsfält för aktiviteter, strand, bastu och grill skyddsrum är rätt nära till hands.

Olika typer av stugor för alla behov från en Semesterstuga med en egen bastu till en mysig Stockstuga och en traditionell Campingstuga kan hittas på Rastila Camping. Kolla stugorna och övriga tjänster från www.hel.fi/rastilasv.

Välkommen till Rastböle!

Tel: +358 9 310 78517

rastilacamping@hel.fi | www.hel.fi/rastilasv

www.facebook.com/rastilacamping | booking.com/rastila