Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

Sami Löf vs. toiminnanjohtaja

sami@stadicup.fi

Hallitus

Sari Rajavaara

Olli Venelampi 

Timo Muurinen

Jari Turpeinen

Pirjo Mourujärvi
laskut@stadicup.fi

Mika Rajamäki

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Tämän vuoden Stadi Cup joudutaan perumaan koronavirusepidemian vuoksi. Päätös oli kaikkea muuta kuin helppo, mutta tässä tilanteessa ainoa oikea. Tiedämme, että Stadi Cup on monelle pelaajalle kesän tärkeimpiä tapahtumia ja monille joukkueille perinteeksi muodostunut turnaus. Tämä teki päätöksestä entistä raskaamman, mutta ihmisten terveys menee kaiken edelle. Turnaus oli tarkoitus pelata 4.–7.6.2020 Helsingissä.

Kiitos kaikille joukkueille, jotka olivat kesällä tulossa Stadi Cupiin. Joukkueita oli ilmoittautunut jo reilusti yli 300, ja olimme hyvää vauhtia rikkomassa viime vuoden kävijäennätyksen. Kiitos! Haluamme myös osoittaa tukemme kaikille Suomen jalkapalloseuroille ja seuroissa toimiville taustajoukoille ja pelaajille. Ilman teitä ei olisi myöskään Stadi Cupia. Riittää, että katsoo sosiaalista mediaa, niin näkee, kuinka tiivis ja yhtenäinen jalkapalloperheemme on. On suuri kunnia olla osana tätä kulttuuria.

Haluamme myös kiittää yhteistyökumppaneitamme, jotka olivat tulossa tekemään tästäkin Stadi Cupista ikimuistoista: Four Reasons, Helsingin kaupunki, Hope Ry, Intersport Easton, Newbody, Petit Moulin Oy, Punainen kortti rasismille, Saarioinen, SolidSport, Viking Line ja Urheilu Mehiläinen.

Stadi Cup palaa vuonna 2021, ja toivomme näkevämme silloin kaksinkertaisesti iloa sekä kentillä että kentän laidalla. Turnaus pelataan 10.–13.6.2021. Ilmoittautuminen avataan lähikuukausina.

Pitäkää huolta toisistanne ja nähdään Stadi Cupissa 2021!

 

Lisätietoja antaa

Toiminnanjohtaja                                   Hallituksen puheenjohtaja

Sami Löf                                                   Olli Venelampi

040 762 8381                                           040 828 1441

sami@stadicup.fi                                    olli@stadicup.fi

Sulje [x]