Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

Minna Meriluoto toiminnanjohtaja

minna@stadicup.fi

Hallitus

Sari Rajavaara Pj.
+358 41 511 6653

Olli Venelampi Vpj.

Tiina Vyyryläinen

Jari Turpeinen
+358 40 841 1973

Pirjo Mourujärvi
+358 40 718 46 82
laskut@stadicup.fi

Veijo Vainionpää
+358 50 546 9160

 

 

Rekisteriseloste

Kesän 2018 turnaus lähenee vauhdilla ja tavoite kehittyä on kova, niin pelaajilla kentällä kuin myös itse Stadi Cupilla.

Naisten harrastejoukkueille tarkoitettu Ladies -sarja on ollut osana Stadi Cupia jo useamman vuoden ajan ja nyt haluamme viimein ottaa ison kehitysakeleen eteenpäin tämän sarjan osalta. Jalkapallo on hyvin suosittu laji myös harrastetasolla ja Stadi Cup haluaa olla mukana kehittämässä sitä ja innostamassa entistä enemmän naisia mukaan tämän upean lajin pariin. Kiitämme osallistujiamme saamastamme palautteesta Ladies -sarjan osalta, se on meille erittäin arvokasta.

Stadi Cupin Ladies -sarjassa tulee siis tänä vuonna olemaan kaksi eri tasoa. Tällä uudistuksella tavoitteenamme on saada kesän turnaukseen tasaisempia pelejä ja näin entistä enemmän pelaamisen iloa. Pelaamme myös sarjojen omat finaalit eli sekin luo turnaukseen oman hienon kisafiiliksen.

Ladies -sarjan ilmoittautumisen kohdalta löydätte nyt vaihtoehdot yleis tai taso. Yleissarjaan voivat ilmoittautua joukkueet, joilla kokemusta pelaamisesta on hieman vähemmän tai pelaaminen on ollut aina harrastetasolla. Tasosarjaan ilmoittautuvat puolestaan pitempään pelanneet ja kokeneemmat, ns. kilpajoukkueet. Joukkueiden tulee itse arvioida tasonsa, mutta Stadi Cup auttaa mielellään epäselvissä tilanteissa osoitteessa minna@stadicup.fi

Tämä uudistus tähtää siihen, että jokainen joukkue saisi nauttia pelaamisesta hyvällä fiiliksellä. Luodaan siis yhdessä naisille entistä upeampi turnaustunnelma ja tehdään Stadi Cupista yhteinen vuosittainen tapaamispaikka jalkapallon parissa.

Ilmoittautuminen käynnissä täällä, tervetuloa mukaan!

Kuvat: Yllä HJK:n harrastejoukkueita Stadi Cupissa, alla HPS Queens ja PPJ Mutsit.

Sulje [x]