Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja:

Minna Meriluoto

0400 444 587

minna@stadicup.fi

 

Hallitus:

Olli Venelampi pj.

040 828 1441

Timo Muurinen

Sari Rajavaara
+358 41 511 6653

Jari Turpeinen
+358 40 841 1973

Pirjo Mourujärvi
+358 40 718 46 82
laskut@stadicup.fi

Veijo Vainionpää
+358 50 546 9160

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Stadi Cup pelataan jo toisen kerran tiivistettynä torstaista sunnuntaihin 6.-9.6.2019. Turnaus pelataan perinteiseen tapaan Käpylän liikuntapuistossa sekä Töölön Pallokenttien alueella. Uutena pelipaikkana mukaan tulee Talin liikuntapuisto, missä olosuhteet turnauspeleihin ovat loistavat. Jokaisella pelipaikalla voit aistia turnaustunnelmaa ja pääset pelaamaan upeissa olosuhteissa. Tämän kaiken mahdollistaa Helsingin Liikuntapalvelut sekä muuta tärkeät kumppanimme. Käpylässä sijaitsee jälleen Stadi Cupin energinen turnaustori, missä joukkueet voivat viettää aikaa pelien välissä ja jälkeen.

Tulevaan turnaukseen uudistimme sarjoja niin, että yleis- ja tasosarjoissa pelataan omat sarjat ja finaalit. Yleissarjasta ei voi siis enää nousta A-finaaliin. Stadi Cupin tavoitteena on tietysti parantaa muitakin turnausjärjestelyjä entisestään ja tavoittaa joukkueita osallistumaan mukaan yhä laajemmalta alueelta. Uusia seuroja on jälleen ilmoittautunut upeasti mukaan, Torneopalin sivuilta näette ajantasaisesti kaikki osallistuvat joukkueet.

Majoitusvaihtoehdoista voitte valita mieluisenne ja majoittua joko Scandicin hotelleissa, Rastilan lomamökeissä tai koulussa. Täältä löydät lisää tietoa majoituksista sekä muuta infoa turnauksesta.

Onni on, että Stadi Cup saa ensi kesänä jälleen liikuttaa tuhansia pelaajia lapsista aikuisiin tämän upean lajin parissa. Tule sinäkin mukaan ja tehdään yhdessä Stadi Cupista entistä upeampi!

 

Tervetuloa! #YourTimeToShine

 

Sulje [x]