Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja:

Minna Meriluoto

0400 444 587

minna@stadicup.fi

 

Hallitus:

Olli Venelampi pj.

040 828 1441

Timo Muurinen

Sari Rajavaara
+358 41 511 6653

Jari Turpeinen
+358 40 841 1973

Pirjo Mourujärvi
+358 40 718 46 82
laskut@stadicup.fi

Veijo Vainionpää
+358 50 546 9160

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Töölön jalkapallostadionilla Stadi Cupin finaaliotteluissa tunnelma oli korkealla myös katsomossa ja kenttien laidoilla. Siellä kannustettiin tyttäriä, lapsenlapsia, kavereita tai muuten vaan suosikkijoukkuetta. Jännittävistä finaaliotteluista nautittiin auringonpaisteessa.

EBK:n D12- tyttöjä kannustamassa kavereiden finaalipeliä.

EBK:n (Esbo Bollklubb) D12- tytöt kannustivat saman seuran tyttöjä D-13 sarjan finaalipelissä Valtti/IHU mustaa vastaan. Tyttöjen omat pelit olivat jo ohitse. Heidän mielestään hauskinta Stadi Cupissa oli valmentajan kasteleminen kuuman turnauksen päätteeksi vesiämpärin ja juomapullojen avulla. Valmentaja sai myös kiitosta jäätelöistä, jotka oli ostanut koko joukkueelle kylvetyksen jälkeen.

Stadi Cup on mukana Kannusta mua-kampanjassa 2019. Kampanjan avulla halutaan vahvistaa ja ylläpitää positiivista ilmapiiriä lasten futiksessa ja kaikissa harrastuksissa. Palloliiton vinkkejä vanhemmille ja valmentajille hyvän ilmapiirin luomiseen ovat mm. yrittämisestä palkitseminen, rohkaiseminen positiivisella puheella, kiittäminen ja kannustaminen.

Turnauksessa jaettiin Tsemppari-palkintoja. Palkinnon saa pelaaja, joka tsemppaa ja kannustaa koko joukkuetta sekä yrittää loppuun asti, vaikka joukkue olisikin häviöllä.

FC Konnun Fair Play Teamin Adil Halhul ja Luca Lehtinen-Bennett palkittiin tsempparitunnustuksella.

Frida Räisänen oli vanhempiensa kanssa kannustamassa siskoaan Amanda Räisästä, joka pelasi HJK:n joukkueessa PKKU:ta vastaaan C14 sarjan finaalipelissä. Frida pelaa itsekin, hänellä oli jo oma turnaus ja finaalipeli takana EBK:n ( Esbo Bollklubb) E-11-sarjassa. Fridasta parasta turnauksessa oli pelaaminen ja kavereiden kanssa Stadi Cupin kokeminen.

Frida Räisänen siskoa kannustamassa.

2- vuotias Minea Jokinen oli tullut isänsä kanssa kannustamaan isän kaverin tytärtä, joka pelasi HJK:n joukkueessa C14-sarjan finaaliottelussa PKKU:ta vastaan. Jännittävän pelin välissä Minea potki ruohokentällä omaa punaista jalkapalloaan.

2-vuotias Minea vietti aurinkoista sunnuntaita isänsä seurassa palloillen ja kaveria kannustaen.

Teksti ja kuvat Marita Perälä

Sulje [x]