Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

Minna Meriluoto toiminnanjohtaja

minna@stadicup.fi

Hallitus

Sari Rajavaara Pj.
+358 41 511 6653

Olli Venelampi Vpj.

Tiina Vyyryläinen

Jari Turpeinen
+358 40 841 1973

Pirjo Mourujärvi
+358 40 718 46 82
laskut@stadicup.fi

Veijo Vainionpää
+358 50 546 9160

 

 


Warning: Use of undefined constant yhteystiedot - assumed 'yhteystiedot' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/stadicup.fi/public_html/wp-content/themes/kapteeni/page.php on line 67

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Stadi Cup on Euroopan suurin tyttöjen ja naisten jalkapalloturnaus, joka on järjestetty Helsingissä jo vuodesta 1985. Tänä vuonna Makita Oy ja Stadi Cup ry aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda esiin lasten tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia ja erityisesti tyttöjen jalkapalloa. Yhteistyö käynnistyi Kevätmessuilla 6.4. ja huipentuu Stadi Cup -turnaukseen 6.–9.6.2019.

Lehdistötiedote 4.4.2019

Näkyvyyttä, tempauksia ja akkukäyttöisiä ilmapumppuja

Yhteistyön myötä Makita on sitoutunut tuomaan Stadi Cupia esiin omassa toiminnassaan. Kevääksi on suunnitelmissa erilaisia tempauksia, joissa hyödynnetään muun muassa sosiaalista mediaa. Yhteistyö huipentuu Stadi Cup -turnaukseen, jossa Makita jakaa kaikille turnaukseen osallistuville joukkueille yhden akkukäyttöisen ilmapumpun helpottamaan pallojen täyttöä.

”Yhteistyö Makitan kanssa on Stadi Cupille tärkeä ja hieno asia, koska yhdessä voimme tarjota joukkueille laadukkaan apuvälineen helpottamaan pelaajien arkea. Myös laajemmassa kuvassa tämä yhteistyö on upea esimerkki siitä, miten tärkeä asia on tyttöjen jalkapallon esiintuonti ja tasa-arvon edistäminen erilaisten kumppanuuksien avulla. Makitan satsaus Stadi Cupiin on suuri ja olemme tietysti tästä yhteistyöstä erittäin iloisia”, kertoo Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja, entinen maajoukkuetason jalkapalloilija, Minna Meriluoto.

Messuosastolla tyttöjen jalkapallonäytös

Keväällä aloitetaan jalkapallon ulkoharjoittelukausi, joten mikä olisikaan parempi paikka yhteistyön käynnistämiseen kuin Kevätmessut. Makita, Stadi Cup ja jalkapalloseura Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) järjestivät tyttöjen jalkapallonäytöksen Makitan kevätmessuosastolla lauantaina 6.4. PEP:in esityksessä seuran B-tytöt esittivät football workoutia sekä freestyleä. Paikalla oli myös Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Sulje [x]