Yhteystiedot

Stadi Cup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja:

Minna Meriluoto

Äitiyslomalla 1.10.2019 –

minna@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtajan sijainen:

Sami Löf

sami@stadicup.fi

 

Hallitus:

Olli Venelampi pj.

040 828 1441

Timo Muurinen

Sari Rajavaara
+358 41 511 6653

Jari Turpeinen
+358 40 841 1973

Pirjo Mourujärvi
+358 40 718 46 82
laskut@stadicup.fi

Veijo Vainionpää
+358 50 546 9160

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Stadi Cup ry:n perustama Paavo Einiö -rahasto palkitsee vuosittain seuran tai joukkueen, joka on työllään kehittänyt ja vienyt tyttöjen jalkapalloilua voimakkaasti eteenpäin. Palkinnon saaja valitaan Stadi Cupiin osallistuvien seurojen joukosta. Turnauksen palkinnosta vastaa Paavo Einiö -rahasto, joka valitsee stipendin saajan sääntöjensä mukaan.

Rahasto perustettiin vuonna 2006 Stadi Cupin perustajajäsenen ja kunniapuheenjohtajan Paavo Einiön muistoa kunnioittaen.

Vuoden 2019 Paavo Einiö -palkinto eli 500 € stipendi luovutetaan Vantaan Jalkapalloseuralle hienosta työstä tyttöjen jalkapallon eteen. VJS oli Stadi Cupissa mukana ennätysmäärällä eli yhteensä 17 joukkueella ja pärjäsi myös hienosti turnauksessa. VJS T06 voitti oman sarjansa, T09 otti hienosti hopeaa ja TB -joukkue ylsi pronssimitaleille asti.

–  Olemme seurassa erittäin otettuja saamastamme huomionosoituksesta, joka osaltaan osoittaa, että olemme ottaneet tyttöjenkin toiminnassa askeleita oikeaan suuntaan. Olemme nyt kuluvan syksyn aikana aloittaneet selvitykset ja toimenpiteet toiminnan kehittämiseksi edelleen, sillä esimerkiksi muutaman tyttöikäluokan puuttuminen on tilanne, johon emme halua seurana enää tulevaisuudessa joutua. On ensiarvoisen tärkeää saada rakennettua VJS:aan myös tytöille pelaajapolku, josta jokainen löytää omien tavoitteidensa mukaisen väylän ja mahdollisuudet kehittyä. Kehitystyö vaatii kärsivällisyyttä ja kaikin tavoin laadukkaan ympäristön, ja kun kumpaakin meiltä löytyy, olemme vakuuttuneita, että tulevaisuudessa tilanne on entistäkin valoisampi. Toivon mukaan tämä näkyy myös tulevien vuosien Stadi Cupissa, kertoo VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Onnea ja menestystä jatkoon, nähdään taas Stadi Cupissa 2020!

 

Kuva: Oma Design

Stadi Cup 2019 turnauksen T13 sarjan mestarit VJS T06

Kuva: VJS

Sulje [x]