Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

Sami Löf vs. toiminnanjohtaja

sami@stadicup.fi

Hallitus

Sari Rajavaara

Olli Venelampi 

Timo Muurinen

Jari Turpeinen

Pirjo Mourujärvi
laskut@stadicup.fi

Mika Rajamäki

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Ääni tyttö- ja naisjalkapallolle – uudessa podcastissa sukelletaan naisten jalkapallokulttuuriin

Stadi Cup julkaisee podcastin kesäkuun 2020 alussa. Stadi Cup -podcastissa pääosassa on tyttö- ja naisjalkapallo. Vuodesta 1985 Stadi Cup -turnaus on järjestetty edistämään tyttöjen ja naisten jalkapallokulttuuria. Nyt on aika päästää ääneen ne, jotka ovat edistäneet tätä kulttuuria omalla panoksellaan.

Teemoina ovat jalkapalloilijan terveys, tasa-arvo ja se, miten jalkapallosta voi ylipäänsä tehdä itselleen ammatin. Luvassa on rehellistä puhetta ja mielenkiintoisia tarinoita jaksoittain vaihtuvien vieraiden kanssa. Vieraina tullaan kuulemaan; Tinja-Riikka Korpela (Pelaaja, Everton), Pippa Laukka (Lääkäri), Minna Marlo (Freestyle-jalkapalloilija),  Minna Meriluoto (Stadi Cupin toiminnanjohtaja, valmentaja), Marianne Miettinen (Suomen Palloliiton huippujalkapallopäällikkö), Elina Myllymäki (Pelaaja, HJK), Heidi Pihlaja (Suomen Palloliiton kehityspäällikkö), Essi Sainio (Pelaaja, HJK), Efia Vainionpää (pelaaja, FC Kontu/East Utd YJ)  ja Jussi Vatanen (Näyttelijä, apuvalmentaja).

”Nyt kun itse turnaus peruttiin, niin on mahtava juttu päästä edistämään tyttöjen ja naisten jalkapallokulttuuria uudella tavalla. Olen todella innoissani siitä, että saimme juuri ne vieraat, ketkä halusimme. Bauer Median avulla meillä on mahdollisuus tuottaa teknisesti ja sisällöllisesti laadukasta podcastia”, kertoo Stadi Cup Ry:n toiminnanjohtaja Sami Löf.

”Innostuin yhteistyöstä heti. Me Bauer Medialla haluamme tukea urheiluseuroja ja etenkin harrastajia nyt koronan vaikuttaessa kaikkeen. Toivomme, että podcastista on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle!” Kirsi Takala, tuotepäällikkö RadioPlay.

Podcast julkaistaan osoitteessa www.radioplay.fi kahden jakson päivätahtiin 4.6.-8.6.2020 yhteistyössä RadioPlayn kanssa.

 

Lisätietoja

Sami Löf

Stadi Cup

Toiminnanjohtaja

040 762 8381

sami@stadicup.fi

Sulje [x]