Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja:

Minna Meriluoto

0400 444 587

minna@stadicup.fi

 

Hallitus:

Olli Venelampi pj.

040 828 1441

Timo Muurinen

Sari Rajavaara
+358 41 511 6653

Jari Turpeinen
+358 40 841 1973

Pirjo Mourujärvi
+358 40 718 46 82
laskut@stadicup.fi

Veijo Vainionpää
+358 50 546 9160

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Urheilu Mehiläinen vastaa ensi kesänä Euroopan suurimman tyttöjen ja naisten jalkapalloturnauksen ensiapupalveluista. Neljä päiväinen Stadi Cup -turnaus pelataan Helsingissä 6.-9.6.2019.

Urheilu Mehiläinen toimii tapahtuman kumppanina ja tarjoaa kokeneiden asiantuntijoiden tuen tapaturman tai vamman sattuessa. Neljällä kentällä nähdään turnauksen aikana yli 6000 pelaajaa, joiden ensiavusta Mehiläinen vastaa.

– Urheilu Mehiläinen toimii urheiluvammojen ennaltaehkäisyn, kuntoutuksen ja hoidon asiantuntijana sekä huolehtii lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja kannustaa kaikkia liikkumaan. Yhteistyö Stadi Cupin kanssa tarjoaa meille hienon mahdollisuuden olla mukana tukemassa nuoria urheilijoita jo urheiluharrastuksen alkuvaiheesta aina ammattilaisuraan asti, kertoo Urheilu Mehiläisen markkinointipäällikkö Mirella Girs.

Stadi Cup haluaa tarjota joukkueille tasokkaat turnausjärjestelyt, mihin olennaisena osana kuuluvat toimivat ensiapupalvelut.

-Yhteistyö Urheilu Mehiläisen kanssa on erittäin tärkeä asia meille. Nopea ja ammattitaitoinen hoito takaa pelaajille parhaan mahdollisen avun välittömästi, kun kolhuja sattuu. Pystymme myös samalla ohjaamaan pelaajan pikaisesti oikeanlaiseen hoitoon tai antamaan apua itsehoidossa, tämä on ehdottoman tärkeää pelaajan toipumisen kannalta. Olemme hyvin iloisia tästä yhteistyöstä ja pystymme yhdessä nostamaan turnauksen toimintoja taas uudelle ja entistä paremmalle tasolle, Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja Minna Meriluoto kertoo.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat liikkujia ympäri Suomen.

Sulje [x]