Ajankohtaista

18.4.2021

Stadi Cup 2021 tilannepäivitys

Stadi Cupin järjestelyt ovat edenneet hienosti ja suunnitelmien mukaan kohti kesän turnausta. Joukkueita on ilmoittautunut jo liki 300, mikä on todella upea määrä ja kertoo siitä, miten kova palo joukkueilla on päästä pelaamaan. Ilmoittautumisaikaa on nyt myös pidennetty 2.5. asti, jotta kaikki halukkaat ehtivät ilmoittautua mukaan tähän upeaan tapahtumaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Tällä hetkellä tilanne on vielä epävarma kesän rajoitusten suhteen ja käymme aktiivista keskustelua viranomaisten kanssa siitä, voimmeko järjestää turnauksen suunnitelmien mukaan. Tavoitteena on saada siitä varmuus heti toukokuun alussa, jotta ehdimme tehdä kaikki tarvittavat valmistelut ajoissa. Teemme omalta osaltamme kaiken sen eteen, että joukkueiden on turvallista osallistua Stadi Cupiin tänä kesänä. Otteluohjelmaan ja kenttäalueille luodaan väljyyttä ja kontaktit pyritään näin minimoimaan.

Vielä emme myöskään tiedä, onko yleisöä mahdollista ottaa katsomoihin mutta onneksi upean SolidSport yhteistyön avulla voimme tarjota turnauksen kaikki ottelut livenä sekä tallenteina. Infoamme lähempänä lisää turnauspassista sekä sen hankinnasta.

Tehdään yhdessä kaikkemme sen eteen, että kesällä pääsemme taas pelaamaan upeita otteluita Stadi Cupissa!

Tervetuloa mukaan!

Stadi Cup ry.

(Päivitetty 18.4.)