Stadi Cup 2021

Stadi Cup 2021 pelataan Helsingissä 10.−13.6. Jo 35. kertaa järjestettävä turnaus pelataan tiivistetyllä aikavälillä torstaista sunnuntaihin – joukkueiden toiveiden mukaisesti. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Ilmoittautumisaikaa on pidennetty 2.5.2021 asti. Huomioi, että turnausmaksu tulee suorittaa heti, jotta vahvistatte turnaukseen osallistumisen.

TURNAUSMAKSU PALAUTETAAN TÄYSIN, MIKÄLI STADI CUP JOUDUTTAISIIN RAJOITUSTEN VUOKSI PERUMAAN. Ajantasaisen turnauksen tilannepäivityksen voit lukea täältä.

Turnauksen pelipaikat

Ottelut pelataan huippuolosuhteissa Käpylän urheilupuistossa, Kontulassa ja Talin urheilupuistossa. Kenttäkartat löydät lähempänä turnausta täältä.

Osallistumismaksu:

Ikäluokissa G7 – G9 osallistumismaksu on 220 euroa /joukkue. Valitse joukkueesi sarja 1-5 asteikolla, jossa 1 on vähän pelanneet ja 5 paljon pelanneet. Asettelemme joukkueet lohkoihin tämän arvion perusteella.

Ikäluokissa G10 – G18 osallistumismaksu on 280 euroa/joukkue, taso- ja yleissarjat pelataan omina sarjoinaan.

Ladies- ja B18 harrastesarjassa 280 euroa/joukkue.

Osallistumismaksu sisältää:

 • Vähintään viisi ottelua joukkuetta kohden
 • Pokaalit voittajajoukkueille, myös B-finaalit
 • Mitalit finaalijoukkueille sekä välierän hävinneille joukkueille
 • Osallistujamitalit jokaiselle pelaajalle 7-, 8- ja 9-vuotiaissa sekä erityisryhmissä
 • Diplomit jokaiselle pelaajalle
 • Helsingin Erotuomarikerhon hyväksymät erotuomarit
 • Sähköisen ajantasaisen tulospalvelun
 • Tarvittavan ensiavun turnauksen aikana
 • Iloista turnausfiilistä ja yhdessäoloa

Joukkueet voivat perua osallistumisensa 18.4.2021 asti. Ilmoita perumisesta sähköpostilla info@stadicup.fi. TURNAUSMAKSU PALAUTETAAN TÄYSIN, MIKÄLI STADI CUP JOUDUTTAISIIN RAJOITUSTEN VUOKSI PERUMAAN.

Sarjat:

Nuorimmat  juniorit (G7–G9) pelaavat ilman tasoryhmiä. F7-F9 sarjoissa joukkueet asetellaan lohkoihin vähemmän pelanneiden ja enemmän pelanneiden mukaan. Sarjojen pelipäivät ovat torstai-lauantai. Pelit asetellaan suoraan kaikille kolmelle pelipäivälle eikä erillisiä jatkopelejä ole.

Ikäluokissa G10–G18 pelataan erikseen yleis- ja tasosarjat (kilpa). Joukkue valitsee ilmoittautuessaan haluamansa tason. Lohkot asetellaan osallistuvien joukkueiden määrästä riippuen ja jokaiselle joukkueelle taataan vähintään viisi peliä.

Ladies-sarja (7 vs. 7) on harrastejoukkueiden turnaus. Sarja on nyt jaettu tasoihin ja siinä pelataan yleis- ja tasosarjat. Osallistujamäärästä riippuen pelit pelataan joko yksinkertaisena sarjana tai lohkojaoilla.

 • Yleissarjaan voivat osallistua alemman tason harrastejoukkueet ja se on tarkoitettu ensi sijassa aikuisiällä aloittaneille pelaajille
 • Tasosarjaan saavat osallistua myös divaripelaajat, mutta painopiste tässäkin sarjassa on harrastepelaajissa.

B18 -harrastesarja pelataan 7 vs 7 pelimuodolla ilman paitsiota.

Erityisryhmien turnauksesta tiedotetaan myöhemmin.

Turnauksen ruokailu

Kesän 2021 Stadi Cup -turnauksen ruokailuista ja kahviloista vastaa Lounasmatti Oy. Palvelut tarjotaan kaikilla pelipaikoilla. Ruokailun hinta on 7 € per henkilö kun ruokailu tilataan ja maksetaan etukäteen. Paikan päällä ostettuna ruokailun hinta on 8,50 €. Hinta on sama kaikenikäisille. Ruokina on maistuvia ja ravitsevia kotiruokia. Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioidaan ja niistä kerätään tiedot etukäteen ruokailun tilanneilta joukkueilta. Lisätietoja myynti@lounasmatti.fi.

Joukkueruokailut voi tilata etukäteen heti kun otteluohjelma on valmistunut. Lue yhteistyöstä lisää täältä.

Käpylän Stadi Cup -turnaustori

Stadi Cupissa jalkapallo on aina se ykkösjuttu mutta turnaustunnelman kruunaa totta kai muu yhdessäolo ja kesästä nauttiminen. Pelien lisäksi haluamme tarjota kävijöille myös muuta toimintaa ja tässä toimii keskipisteenä Käpylän turnaustori. Siellä voit nauttia hyvästä energiasta yhteistyökumppaniemme pisteillä sekä tehdä ostoksia myyntiteltoissa.

Turnaustori avoinna torstaista lauantaihin.

Solidsport live stream

Stadi Cupissa on mahdollisuus nähdä pelejä myös livenä netissä.

www.solidsport.com/stadicup 

Parkkipaikat

Käpylässä parkkipaikat ovat vähentyneet huomattavasti kun pysäköintialuetta on pienennetty muun liikuntatoiminnan tullessa tilalle. Siksi ohjaamme pysäköinnin Velodromin parkkipaikalle Käpylän liikuntapuiston viereen. Käpylässä on muutamia paikkoja mutta Stadi Cup ei vastaa pysäköinnistä siellä.

Majoitus:

Rastila Camping -lomamökit

 • 8 hengen lomamökki
 • 6 hengen lomamökki
 • 6 hengen hirsimökki
 • 4 hengen perhemökki

Koodilla ”Stadi Cup 2021” saa -5 % hinnasta, jos varaa ennen 28.2.2021. Tämän jälkeen mökit vapautuvat kiintiöstä myyntiin.

Ensi kesän tarkkoja hintoja ei ole vielä vahvistettu. Kesällä 2020 lomamökkien hinnat olivat 250 EUR/yö ja 205 EUR/yö, hirsimökin 170 EUR/yö ja perhemökin 120 EUR/yö.

Lisäinfoa Rastilan sivuilta ja varaukset voi tehdä osoitteessa rastilacamping@hel.fi tai suoraan numerosta 09 310 78517.

Stadi Cup hotellimajoituspaketit Sokos Hotels:

Original Sokos Hotel Tripla
Fredikanterassi 1 B
00520 Helsinki
110EUR / 1hh Standard
130EUR / 2hh Standard
150EUR / 2hh Standard lisävuoteella
Linkki: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/original-sokos-hotel-tripla

Original Sokos Hotel Albert
Albertinkatu 30
00120 Helsinki
85EUR / 1hh Standard
105EUR / 2hh Standard
Linkki: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-albert

Break Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8
01510 Vantaa
99EUR / 1hh Standard
119EUR / 2hh Standard
139EUR / 2hh Standard lisävuoteella
159EUR / 2hh Standard 2:lla lisävuoteella
Linkki: https://www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-flamingo

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro (ei koske Break Sokos Hotel Flamingoa), langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.  Huonehinnasta ei myönnetä kanta-asiakasetuja / bonusta. Sporttiklubiedut voimassa ryhmille. Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

Lisätiedot sporttiklubista ja liittymislomake: https://www.sokoshotels.fi/fi/ryhmat/sporttiklubi

Ryhmävaraukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu Puhelin: 020–1234 600 / ryhmävaraukset Sähköposti: groups.helsinki@sok.fi. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus STADICUP2021 varausta tehdessä.  Varauskoodi netissä BSTADICUP2021

Varaukset tulee tehdä 25.3.2021 mennessä. Tämän jälkeen huonekiintiöstämme vapautuu iso osa hotellien käyttöön ja jäljellä olevien huoneiden viimeinen varauspäivä on 22.4.2021 klo.20.

Mikäli tarvitsette apua majoituksen kanssa, autamme mielellämme osoitteessa minna@stadicup.fi.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumaan pääset täältä.