Stadi Cup 2022

Stadi Cup 2022 pelataan Helsingissä 8.−12.6. Pelit alkavat pääsääntöisesti 9.6. Jo 36. kertaa  järjestettävä Euroopan suurin tytöille ja naisille suunnattu  jalkapalloturnaus pelataan keskiviikosta sunnuntaihin.

Turnauksen pelipaikat

Käpylän, Talin, Kontulan ja Pirkkolan liikuntapuistot, sekä Töölön pallokentät toimivat Stadi Cupin turnauspaikkoina kesällä 2022.

Ke 8.6. Talissa järjestetään Stadi Cupin avajaiset mihin kaikki turnaukseen ilmoittautuneet joukkueet kannustusjoukkoineen ovat lämpimästi tervetulleita. Avajaisissa järjestetään mm; hyväntekeväisyysottelu, jonka varat kerätään Hope ry:n tärkeään toimintaan lasten liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien mahdollistajana.

Su 12.6. Finaalit pelataan Talissa.

Osallistumismaksu:

Ikäluokissa F7 – F9 osallistumismaksu on 220 euroa /joukkue. Valitse joukkueesi sarja 1-5 asteikolla, jossa 1 on vähän pelanneet ja 5 paljon pelanneet. Asettelemme joukkueet lohkoihin tämän arvion perusteella.

Ikäluokissa E10 – C15 osallistumismaksu on 280 euroa/joukkue, taso- ja yleissarjat pelataan omina sarjoinaan.

B18 osallistumismaksu on 280 euroa/joukkue. Sarjassa voi ilmoittautua yleis- tai tasolohkoon (elite). Tasolohkosta useampi joukkue etenee jatkoon.

Naiset- ja A20 harrastesarjassa 280 euroa/joukkue.

Osallistumismaksu sisältää:

 • Vähintään viisi ottelua joukkuetta kohden
 • Pokaalit voittajajoukkueille, myös B-finaalit
 • Mitalit finaalijoukkueille (A-finaali) sekä välierän(A-pudotuspelit) hävinneille joukkueille
 • Osallistujamitalit jokaiselle pelaajalle 7-, 8- ja 9-vuotiaissa sekä erityisryhmissä
 • Diplomit jokaiselle pelaajalle
 • Helsingin Erotuomarikerhon hyväksymät erotuomarit
 • Sähköisen ajantasaisen tulospalvelun
 • Tarvittavan ensiavun turnauksen aikana
 • Iloista turnausfiilistä ja yhdessäoloa

Sarjat:

Nuorimmat  juniorit (F7–F9) pelaavat ilman tasoryhmiä. F7-F9 sarjoissa joukkueet asetellaan lohkoihin vähemmän pelanneiden ja enemmän pelanneiden mukaan.

E10-C15 ikäluokissa pelataan erikseen yleis- ja tasosarjat (kilpa). Joukkue valitsee ilmoittautuessaan haluamansa tason. Lohkot asetellaan osallistuvien joukkueiden määrästä riippuen ja jokaiselle joukkueelle taataan vähintään viisi peliä.

B18 ikäluokassa voit osallistua joko yleis- tai tasolohkoon(Elite). Tasolohkosta(Elite) useampi joukkue etenee A-sarjan jatkopeleihin.

A20 ikäluokassa kaikki joukkueet osallistuvat samaan sarjaan. Pelimuoto on 7 vs 7 ilman paitsioita.

Naiset-sarja (7 vs. 7) on harrastejoukkueiden turnaus. Sarja on nyt jaettu tasoihin ja siinä pelataan harraste- ja tasosarjat. Osallistujamäärästä riippuen pelit pelataan joko yksinkertaisena sarjana tai lohkojaoilla.

 • Harrastesarjaan voivat osallistua alemman tason harrastejoukkueet ja se on tarkoitettu VAIN aikuisiällä aloittaneille pelaajille
 • Tasosarjaan saavat osallistua myös divaripelaajat, mutta painopiste tässäkin sarjassa on harrastepelaajissa.

Erityisryhmien turnauksesta tiedotetaan myöhemmin.

Turnauksen ruokailu

Turnauksessa on tarjolla kattavat kahvio- ja ruokailupalvelut. Yhteistyökumppanina vuoden 2022 turnauksessa on Petit Moulin Oy. Stadi Cupissa on myös mahdollisuus joukkueruokailulle jokaisella kenttäpaikalla. Ruokailun hinta on 8,5 euroa per. pelaaja. Mikäli joukkue ottaa samana päivänä sekä lounaan, että päivällisen hinta on 16,30 euroa per.pelaaja. Ruokailulomake on nyt julkaistu ja sen voi halutessaan täyttää ja tehdä tilaus (ohjeet alla), mutta suosittelemme joukkueita odottamaan otteluohjelman julkaisuun, jotta joukkueet pystyvät katsomaan itsellensä sopivan ajan ja kenttäalueen ruokailulle. Huomioikaa, että tilaus on sitova. Tilaus tehtävä 25.5. mennessä.
HUOM! Lauantaina on mahdollista valita ”paikka ei tiedossa”, koska suurimmalla osalla joukkueita on silloin vain pudotuspelit. Tälläisessä tapauksessa tulee joukkueen itse olla yhteydessä (ensitilassa) puhelimitse ruokailulomakkeessa olevaan numeroon, kun pelipaikka on tiedossa.
Lounaan voi tilata klo 11-14 väliselle ajalle ja päivällisen klo 16-19.

Ruokailulomake (linkki)
Lataa pdf-tiedosto itsellesi
Täytä kaikki kohdat huolellisesti
Tallenna tiedosto koneellesi
Lähetä täytetty tiedosto osoitteeseen ruokailu(at)stadicup.fi
Tarkemmat tiedot löydät ruokailulomakkeesta

Turnauksen oheisohjelma

Stadi Cupissa jalkapallo on aina se ykkösjuttu mutta turnaustunnelman kruunaa totta kai muu yhdessäolo ja kesästä nauttiminen. Turnauksessa järjestetään oheisohjelmaa, joka nostattaa turnausfiiliksen huippuunsa.

Avajaiset 8.6. klo 17 Talin liikuntapuistossa

– Kulkue: Lähtee Talin jalkapallohallin edestä. He, jotka eivät osallistu kulkueeseen voi siirtyä nurmikenttien vieressä olevaan katsomoon (Palloiluhallin takana). Rankan vesisateen sattuessa, siirrämme avajaiset jalkapallohallin sisäpuolelle.– Puheet: Katri Mattsson, Palloliiton 1. varapuheenjohtaja. Mika Rajamäki, Stadi Cupin hallituksen puheenjohtaja.– Hyväntekeväisyysottelu ja -huutokauppa. Ottelun voi myös striimata Solidsportin kautta, ottelun katseluoikeuden maksu menee lyhentämättömästi Hope ry:lle.– Freestyle Finlandin -show

Käpylän liikuntapuistossa on Stadi Cupin virallinen tapahtumatori 9.–11.6.

Torilla luvassa maksutonta kasvomaalausta, Punainen kortti rasismille -hankkeen pallotutka, Freestyle Finlandin workshopit ja Veripalveluiden maajoukkuepaita-arvonta. Torilta löytyy myös Intersport Eastonin myyntiteltta ja Petit Moulin Oy:n herkulliset jäätelö- ja lakukojut.Lisäksi Uefa Trophy Tour rantautuu Stadi Cupiin ja tuo mukanansa Helsingissä elokuussa pelattavan Super Cupin voittopokaalin.Tapahtumatorin lisäksi Talin liikuntapuistosta löytyy Älä Riko Urheilua -kampanja ja Intersport Eastonin myyntiteltta. Eastonin teltoissa myytävänä mm; Stadi Cupin turnauspaita ja -lippis!

Solidsport live stream

SOLIDSPORT TUO OTTELUT KOTIKATSOMOIHIN!Ottelut tullaan striimaamaan suorina lähetyksinä, poislukien Käpylän liikuntapuiston (F7-F9 -ikäluokka) ottelut. Striimeissä näkyy joukkueiden nimet ja tulostaulu. Kaikki striimatut ottelut myös tallennetaan jälkikatselua varten.Jokaisella striimattavalla ottelulla on kuvaaja, joka seuraa yhdellä kameralla pelitilanteita kentän tasolta. Kaikki kuvaukset tehdään jalustan avulla, jotta kuva pysyy mahdollisimman vakaana.All Access -passilla näkee kaikki striimattavat ottelut, mutta myös yhden ottelun erikseeen ostaminen on mahdollista. Turnaushinta 14,90€. Katselut ja tilaukset osoitteesta solidsport.com/stadicup

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja on kaikilla pelipaikoilla rajoitetusti eli suosikaa myös julkisia liikennevälineitä ja tarkistakaa pysäköintimahdollisuudet turnauksen lähestyessä.

Turnauskartat tulevat Stadi Cupin Torneopal-sivuille näkyviin ennen turnausta. Niille merkityt parkkipaikat eivät ole Stadi Cupin vastuulla ja parkkipaikat saattavat olla maksullisia. Kartat löytyvät myös Stadi Cupin turnausvihkosta.

Pirkkolan turnausparkki yleisurheilukentällä on Stadi Cupin järjestämä maksuton parkki, pysäköinti omalla vastuulla. Liikennettä ohjataan poikkeusjärjestelyin ja kääntyminen alueelle tapahtuu Pirkkolan metsätieltä. Pyydämme kaikkia autoilijoita huomioimaan tämän hiljaisella vauhdilla ja tarkkaavaisuudella. Myös Pirkkolassa pelaavia pelaajia on hyvä ohjeistaa myös tarkkaavaisuuteen. Kenttäalueella on Stadi Cupin liikenteenohjaajia, joiden ohjeita tulee noudattaa poikkeuksetta. Parkkipaikalle ajetaan sisälle ja ulos samaa tietä. Yleisurheilun parkki on tarkoitettu pelaavien joukkueiden autoille ja parkkia ei ole tarkoitettu busseille. Pirkkolan uimahallin edestä löytyy myös parkkipaikka, joka ei ole Stadi Cupin hallussa.

Majoitus:

Hotellimajoitus

Stadi Cupin 2022 hotellimajoituksista vastaa Sokos hotels. Hinnat sisältävät aamupalat kaikissa muissa hotellivaihtoehdoissa paitsi Heymo 1 hotellissa. Stadi Cupin huonekiintiö voimassa 11.5. klo 18 asti.50 % huonekiintiöstä vapautuu yleiseen jakoon 13.4. eli hotellivaraukset kannattaa tehdä ennen sitä.

Varaukset on mahdollista tehdä puhelimitse tai sähköpostilla.Puhelin: +358 300 870 000 / ryhmähuonevarauksetSähköposti: groups.helsinki(at)sok.fiMainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus STADICUP 2022 varausta tehdessä.

Tutustu S-ryhmän Sporttiklubi etuihin tästä.

Pääset tutustumaan hotelleihin tarkemmin klikkaamalla hotellin nimeä.

 

Original Sokos Hotel AlbertAlbertinkatu 30, 00120 Helsinkip. 020 1234 638

Majoitus per.yö1hh standard / 105 €2hh standard / 125 €

 

Original Sokos Hotel TriplaFredikanterassi 1 B, 00520 Helsinki

Majoitus per.yö1hh standard / 120EUR2hh standard / 140EUR2hh standard lisävuoteella / 160EUR

 

Break Sokos Hotel FlamingoTasetie 8, 01510 Vantaap. 020 1234 605

Majoitus per.yö1hh standard /109 €2hh standard / 129 €2hh standard lisävuoteella / 149 €2hh standard kahdella lisävuoteella / 169 €

 

Original Sokos Hotel VantaaHertaksentie 2 01300 Vantaap. 020 1234 618

Majoitus per.yö1hh standard / 99 €2hh standard / 119 €2hh standard lisävuoteella / 139 €

 

Heymo 1 by Sokos HotelsOsoite: Miestentie 5, 02150 EspooMajoitus per.yö
1hh / 65eur
2hh / 75eur 3-7hh (huoneisto) / 199eur

Heymo 1 majoitus EI sisällä aamiaista. Aamiainen on saatavilla hotelliaulan älykaapista lisämaksusta.


Mökkimajoitus

Rastila Camping sijaitsee Rastilan leirintäalueella, Karavaanikatu 4, 00980 Helsinki.

Rastila Campingin hinnasto

8-hlö lomamökki 250EUR/yö

6-hlö lomamökki 205EUR/yö

6 hlö hirsimökki 170 EUR/yö

4-hlö perhemökki 120 EUR/yö

Varaukset
Puhelin: +358 9 310 78517
Sähköposti: rastilacamping(at)hel.fi

Koodilla ”Stadi Cup 2022” saa -5 % hinnasta pois, jos varaa ennen 13.3.2022. Tämän jälkeen mökit vapautuvat kiintiöstä normaaliin myyntiin. Lisätietoja Rastila Campingista: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/muu-vapaa-aika/rastila/

Mikäli tarvitsette apua majoituksen kanssa, autamme mielellämme osoitteessa info@stadicup.fi.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen vuoden 2022 turnaukseen on päättynyt. Vuoden 2022 otteluohjelman löydät täältä.