Ajankohtaista

10.5.2019

Makita Oy:n ja Stadi Cup ry:n yhteistyö käynnistyi Kevätmessuilla – messuosastolla tyttöjen jalkapallonäytös

Stadi Cup on Euroopan suurin tyttöjen ja naisten jalkapalloturnaus, joka on järjestetty Helsingissä jo vuodesta 1985. Tänä vuonna Makita Oy ja Stadi Cup ry aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda esiin lasten tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia ja erityisesti tyttöjen jalkapalloa. Yhteistyö käynnistyi Kevätmessuilla 6.4. ja huipentuu Stadi Cup -turnaukseen 6.–9.6.2019.

Lehdistötiedote 4.4.2019

Näkyvyyttä, tempauksia ja akkukäyttöisiä ilmapumppuja

Yhteistyön myötä Makita on sitoutunut tuomaan Stadi Cupia esiin omassa toiminnassaan. Kevääksi on suunnitelmissa erilaisia tempauksia, joissa hyödynnetään muun muassa sosiaalista mediaa. Yhteistyö huipentuu Stadi Cup -turnaukseen, jossa Makita jakaa kaikille turnaukseen osallistuville joukkueille yhden akkukäyttöisen ilmapumpun helpottamaan pallojen täyttöä.

”Yhteistyö Makitan kanssa on Stadi Cupille tärkeä ja hieno asia, koska yhdessä voimme tarjota joukkueille laadukkaan apuvälineen helpottamaan pelaajien arkea. Myös laajemmassa kuvassa tämä yhteistyö on upea esimerkki siitä, miten tärkeä asia on tyttöjen jalkapallon esiintuonti ja tasa-arvon edistäminen erilaisten kumppanuuksien avulla. Makitan satsaus Stadi Cupiin on suuri ja olemme tietysti tästä yhteistyöstä erittäin iloisia”, kertoo Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja, entinen maajoukkuetason jalkapalloilija, Minna Meriluoto.

Messuosastolla tyttöjen jalkapallonäytös

Keväällä aloitetaan jalkapallon ulkoharjoittelukausi, joten mikä olisikaan parempi paikka yhteistyön käynnistämiseen kuin Kevätmessut. Makita, Stadi Cup ja jalkapalloseura Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) järjestivät tyttöjen jalkapallonäytöksen Makitan kevätmessuosastolla lauantaina 6.4. PEP:in esityksessä seuran B-tytöt esittivät football workoutia sekä freestyleä. Paikalla oli myös Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.