Ajankohtaista

14.5.2021

Ruokailut Stadi Cup -turnauksessa 2021

Päivitetty 4.6.2021

Ruokailut ja kahvilat järjestetään kaikilla pelipaikoilla ja niistä vastaa Lounasmatti Oy. Lue lisää yhteistyöstä täältä.

Aikaa valmistautumiseen on tänä vuonna ollut erittäin vähän. Siksi pyydämme tutustumaan ohjeisiin huolella, seuraamaan viestintää ja varautumaan muutoksiin.

Joukkueruokailut

Ruokailujen tilausaika on päättynyt, kiitos kaikille tilaajille! Käpylässä, Talissa ja Pirkkolassa ruokailu tapahtuu kahviloiden yhteydessä. Kontulassa ruoat noudetaan Stadi Cup -toimihenkilöiltä huoltorakennuksesta. Joukkueita pyydetään menemään ruokailuun ajoissa siihen kellonaikaan, kun ruoka on tilattu, ja antamaan tilaa seuraaville ruokailijoille, jotta kontakteja voidaan välttää. 

Ruokaa voi ostaa myös paikan päällä Käpylässä, Talissa ja Pirkkolassa hintaan 8,50 €/hlö niin kauan kuin sitä riittää. Kontulassa ruokaa ei ole paikan päällä ostettavissa, mutta kahvila palvelee sielläkin.

Turnauskahvilat

Lounasmatin kahvilat palvelevat kaikilla kentillä. Myynnissä on mm. lounasruokia, salaatteja, makkaraa, sämpylöitä, pullaa, munkkeja, kahvia, virvokkeita, jäätelöä ja makeisia. Kahvilat aukeavat ennen pelien alkua ja ovat auki iltaan asti.  Pyydämme suosimaan sähköisiä maksutapoja eli maksukortteja ja MobilePay -maksua. Myös lounassetelit ja käteinen käyvät. 

Iltapalaboksit

Etukäteen tilatut iltapalaboksit ovat noudettavissa pelipaikoista klo 18 alkaen. 

Terveysturvallisuus ruokailuissa

Joukkueita pyydetään huolehtimaan käsihygieniasta ennen ruokailuun tuloa sekä pitämään etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Paikalla on pisteitä käsien pesuun ja desinfiointiin.

Yhteystiedot

Ruokailuihin ja kahviloihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Lounasmatin asiakaspalveluun myynti@lounasmatti.fi puh. 040 0581521.

Kiitos etukäteen yhteistyöstä ja ymmärryksestä. Tavataan Stadi Cupissa!