Ajankohtaista

5.4.2020

Stadi Cup 2020 perutaan

Tämän vuoden Stadi Cup joudutaan perumaan koronavirusepidemian vuoksi. Päätös oli kaikkea muuta kuin helppo, mutta tässä tilanteessa ainoa oikea. Tiedämme, että Stadi Cup on monelle pelaajalle kesän tärkeimpiä tapahtumia ja monille joukkueille perinteeksi muodostunut turnaus. Tämä teki päätöksestä entistä raskaamman, mutta ihmisten terveys menee kaiken edelle. Turnaus oli tarkoitus pelata 4.–7.6.2020 Helsingissä.

Kiitos kaikille joukkueille, jotka olivat kesällä tulossa Stadi Cupiin. Joukkueita oli ilmoittautunut jo reilusti yli 300, ja olimme hyvää vauhtia rikkomassa viime vuoden kävijäennätyksen. Kiitos! Haluamme myös osoittaa tukemme kaikille Suomen jalkapalloseuroille ja seuroissa toimiville taustajoukoille ja pelaajille. Ilman teitä ei olisi myöskään Stadi Cupia. Riittää, että katsoo sosiaalista mediaa, niin näkee, kuinka tiivis ja yhtenäinen jalkapalloperheemme on. On suuri kunnia olla osana tätä kulttuuria.

Haluamme myös kiittää yhteistyökumppaneitamme, jotka olivat tulossa tekemään tästäkin Stadi Cupista ikimuistoista: Four Reasons, Helsingin kaupunki, Hope Ry, Intersport Easton, Newbody, Petit Moulin Oy, Punainen kortti rasismille, Saarioinen, SolidSport, Viking Line ja Urheilu Mehiläinen.

Stadi Cup palaa vuonna 2021, ja toivomme näkevämme silloin kaksinkertaisesti iloa sekä kentillä että kentän laidalla. Turnaus pelataan 10.–13.6.2021. Ilmoittautuminen avataan lähikuukausina.

Pitäkää huolta toisistanne ja nähdään Stadi Cupissa 2021!

 

Lisätietoja antaa

Toiminnanjohtaja                                   Hallituksen puheenjohtaja

Sami Löf                                                   Olli Venelampi

040 762 8381                                           040 828 1441

sami@stadicup.fi                                    olli@stadicup.fi