Ajankohtaista

18.4.2021

Stadi Cup 2021 tilannepäivitys

Stadi Cupin järjestelyt ovat edenneet hienosti ja suunnitelmien mukaan kohti kesän turnausta. Joukkueita on ilmoittautunut mukaan yli 300, mikä on todella upea määrä ja kertoo siitä, miten kova palo joukkueilla on päästä pelaamaan. Ilmoittautumisaika on nyt päättynyt ja olemme aloittaneet otteluohjelman suunnittelun.

Tällä hetkellä tilanne on edelleen epävarma kesän rajoitusten suhteen ja käymme aktiivista keskustelua viranomaisten kanssa siitä, voimmeko järjestää turnauksen suunnitelmien mukaan. Tavoitteena on saada siitä varmuus heti toukokuun alkupuolella, jotta ehdimme tehdä kaikki tarvittavat valmistelut ajoissa. Teemme omalta osaltamme kaiken sen eteen, että joukkueiden on turvallista osallistua Stadi Cupiin tänä kesänä. Otteluohjelmaan ja kenttäalueille luodaan väljyyttä ja kontaktit pyritään näin minimoimaan.

Vielä emme myöskään tiedä, onko yleisöä mahdollista ottaa katsomoihin mutta onneksi upean SolidSport yhteistyön avulla voimme tarjota lähes kaikki turnauksen ottelut livenä sekä tallenteina. Infoamme lähempänä lisää turnauspassista sekä sen hankinnasta.

Tehdään yhdessä kaikkemme sen eteen, että kesällä pääsemme taas pelaamaan upeita otteluita Stadi Cupissa!

Tervetuloa mukaan!

Stadi Cup ry.

(Päivitetty 10.5.)