Ajankohtaista

9.6.2018

Stadi-cup huipentuu sunnuntain finaaleihin

Vuoden 2018 Stadi Cup on edennyt lauantain aikana jatkopelivaiheeseen. Aina E10 ikäluokan tytöistä asti ollaan kamppailtu paikoista mitalipeleihin ja muihin sijoitusotteluihin. Sää on suosinut pelaajia, sekä kisaväkeä läpi koko päivän.

Yleisöä on vetänyt paikanpäälle muun muassa Käpylän tapahtumatorilla järjestetyt Freestylen futiksen SM-kilpailut. Paikan päällä on jo torstaista asti nähty lajin nelinkertainen maailmanmestari Kitty Zsasz ihastuttamassa yleisöä tempuillaan. SM-kisojen lisäksi temppurata, panna-futis kenttä ja teqball pöytä ovat tuoneet kansaa tapahtumatorille aina torstaista saakka.

Lauantain jälkeen pelit loppuvat Käpylän, Kartanon ja Kontulan kentillä. Mitalipelit ja sijoitusottelut pelataan sunnuntaina Töölön pallokentillä. Finaalipelit alkavat klo 09:15 Intersport puhos kentällä. Valikoituja finaalipelejä voi seurata streamista. Linkin streamiin löytyy tältä sivulta.

Yleisesti ottaen turnaus on sujunut kaikilla pelipaikoilla erinomaisesti. Kannusta mua –kampanja sekä Punainen kortti rasismille –hanke ovat olleet läpi turnauksen mukana.

Turnaus on finaaleita vaille valmis. Tervetuloa mukaan joko paikan päälle, tai streamin ääreen.

 

Teksti: Matias Koivuranta, Laajasalon opisto