Ajankohtaista

29.5.2022

Stadi Cup ja Jar-X yhteistyöhön

Euroopan suurin tytöille ja naisille suunnattu jalkapalloturnaus Stadi Cup aloittaa yhteistyön Jar-X Oy:n kanssa. Jar-X Oy on vuonna 1993 perustettu perheyritys mikä tarjoaa varainhankintapalveluaan joukkueille, koululuokille ja yhdistyksille. Myyntituotteina ovat Orivedellä valmistetut GreenGo-sukat.

“On hienoa saada Jar-X osaksi Stadi Cupin yhteistyökumppaneita. Meille turnauksena on tärkeää, että voimme tarjota meidän joukkueillemme laadukkaita, ekologisia ja luotettavia varainhankintapalveluita, mitä Jar-X yrityksenä tarjoaa.”, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Sami Löf.

Jar-X:n GreenGo -tuotteet ovat 100 % suomalaista suunnittelua ja materiaalit ovat ekologisia. GreenGo -sukissa käytetään Mulesing-vapaata villaa ja ne valmistetaan parhaista eurooppalaisista langoista. Sukkien tekniset materiaalit tekevät niistä mukavat, hengittävät ja laadukkaat.

”On mahtavaa lähteä Stadi Cupin yhteistyökumppaniksi. Onhan kyseinen turnaus yksi kesän klassikko tapahtumista. Meidän tavoitteenamme on tarjota varainhankintapalvelu, jonka avulla jokainen lapsi saa mahdollisuuden harrastaa taustastaan huolimatta.”, sanoo Jar-X Oy:n toimitusjohtaja Laura Lehti.

Jar-X Oy:n tuotteiden valmistusprosessissa otetaan jokaisessa vaiheessa huomioon ympäristöystävällisyys. Tuotteet ovat myös merkitty Avainlipulla, joka tarkoittaa, että tuotteita ostamalla tuet lasten harrastus- ja retkeilytoimintaa ja suomalaista työtä.

Lue lisää täältä: https://jar-x.fi/palvelut/varainhankinta-seuroille/