Ajankohtaista

4.6.2020

Stadi Cup -podcast

Ääni tyttö- ja naisjalkapallolle – uudessa podcastissa sukelletaan naisten jalkapallokulttuuriin

Stadi Cup julkaisee podcastin kesäkuun 2020 alussa. Stadi Cup -podcastissa pääosassa on tyttö- ja naisjalkapallo. Vuodesta 1985 Stadi Cup -turnaus on järjestetty edistämään tyttöjen ja naisten jalkapallokulttuuria. Nyt on aika päästää ääneen ne, jotka ovat edistäneet tätä kulttuuria omalla panoksellaan.

Teemoina ovat jalkapalloilijan terveys, tasa-arvo ja se, miten jalkapallosta voi ylipäänsä tehdä itselleen ammatin. Luvassa on rehellistä puhetta ja mielenkiintoisia tarinoita jaksoittain vaihtuvien vieraiden kanssa. Vieraina tullaan kuulemaan; Tinja-Riikka Korpela (Pelaaja, Everton), Pippa Laukka (Lääkäri), Minna Marlo (Freestyle-jalkapalloilija),  Minna Meriluoto (Stadi Cupin toiminnanjohtaja, valmentaja), Marianne Miettinen (Suomen Palloliiton huippujalkapallopäällikkö), Elina Myllymäki (Pelaaja, HJK), Heidi Pihlaja (Suomen Palloliiton kehityspäällikkö), Essi Sainio (Pelaaja, HJK), Efia Vainionpää (pelaaja, FC Kontu/East Utd YJ)  ja Jussi Vatanen (Näyttelijä, apuvalmentaja).

”Nyt kun itse turnaus peruttiin, niin on mahtava juttu päästä edistämään tyttöjen ja naisten jalkapallokulttuuria uudella tavalla. Olen todella innoissani siitä, että saimme juuri ne vieraat, ketkä halusimme. Bauer Median avulla meillä on mahdollisuus tuottaa teknisesti ja sisällöllisesti laadukasta podcastia”, kertoo Stadi Cup Ry:n toiminnanjohtaja Sami Löf.

Tinja-Riikka Korpela

”Innostuin yhteistyöstä heti. Me Bauer Medialla haluamme tukea urheiluseuroja ja etenkin harrastajia nyt koronan vaikuttaessa kaikkeen. Toivomme, että podcastista on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle!” Kirsi Takala, tuotepäällikkö RadioPlay.

Podcast julkaistaan osoitteessa www.radioplay.fi kahden jakson päivätahtiin 4.6.-8.6.2020 yhteistyössä RadioPlayn kanssa.

 

Lisätietoja

Sami Löf

Stadi Cup

Toiminnanjohtaja

040 762 8381

sami@stadicup.fi