Ajankohtaista

26.11.2020

Stadi Cup ry ja Lounasmatti Oy yhteistyöhön – tavoitteena hyvän makuiset turnausmuistot

Kesän 2021 Stadi Cup -turnauksen ruokailuista ja kahviloista vastaa Lounasmatti Oy. Palvelut tarjotaan kaikilla pelipaikoilla. Yhteistyön tavoitteena on ennen kaikkea miellyttävä turnauskokemus.

Stadi Cupin jalkapalloilijat, joukkueiden taustahenkilöt ja yleisö pääsevät ensi kesänä nauttimaan ruokailu- ja kahvilapalveluista kaikilla pelipaikoilla eli Käpylässä, Kontulassa ja Talissa. Palvelut tuottaa Lounasmatti Oy, jonka Stadi Cup ry on valinnut kesän 2021 turnausruokailujen yhteistyökumppanikseen.

Lounasmatti on perheyritys, jolla on ollut ruokaan liittyvää liiketoimintaa jo yli 90 vuoden ajan. Kolmesta lounasravintolasta lähetetään päivittäin toimituksia ulkopuolisiin kohteisiin. Kokemusta on mm. Vantaa Cupin turnauslounaista sekä nuorten SM-tason jääkiekkojoukkueiden ruokailuista. Stadi Cupin kahviloihin suunnitellaan monipuolinen tarjonta eri ikäisten pelaajien ja katsojien tarpeita ajatellen. Mukaan otetaan sekä Lounasmatin oman keittiön että pitkäaikaisten toimittajakumppaneiden kahvilatuotteita.

Yhteisenä tavoitteenaan Stadi Cupilla ja Lounasmatilla on luoda entistäkin miellyttävämpi turnauskokemus.

“Maistuva, ravitseva ruoka ja kahvilassa virkistäytyminen vaikuttavat oleellisesti pelaajien jaksamiseen ja yleisön viihtymiseen. Meille on tärkeää, että palvelustamme jää hyviä turnausmuistoja”, sanoo Lounasmatin omistaja ja toimitusjohtaja Jaakko Karujärvi.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Lounasmatin kanssa. Stadi Cupille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille turnaukseen osallistuville kattavat sekä laadukkaat ruoka- ja kahvilapalvelut jokaisella pelialueella. Tällä hienolla kumppanuudella pystymme entistä paremmin suunnittelemaan turnaukseen sopivat herkulliset eväät, joiden avulla joukkueet ja kannustusjoukot voivat nauttia turnauksesta kokonaisvaltaisesti”, kertoo Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja Minna Kauppinen.

Stadi Cup 2021 pelataan Helsingissä 10.−13.6.2021. Kyseessä on jo 35. kerta, kun turnaus järjestetään. Stadi Cup on Euroopan suurin tyttöjen ja naisten jalkapalloturnaus. Vuonna 2019 turnaukseen osallistui lähes 400 joukkuetta ja 7000 pelaajaa.

Lounasmatista voit lukea lisää yrityksen omilta sivuilta.