Ajankohtaista

12.5.2021

STADI CUPIN JÄRJESTÄMINEN TYTTÖJEN SARJOJEN OSALTA ON VAHVISTUNUT!

Saamme vihdoin onnellisina vahvistaa, että Stadi Cup voidaan tyttöjen sarjojen osalta pelata kesäkuussa. Suuri kiitos kaikille joukkueille kärsivällisyydestä ja hyvästä yhteistyöstä, vaikka olemmekin pitkään joutuneet elämään epätietoisuudessa. Tämä kaikki palkitaan nyt, kun joukkueet pääsevät vihdoin kahden vuoden odotusajan jälkeen taas palaamaan Stadi Cupin viheriöille!

Terveysturvallisuus turnauksen järjestelyissä on tässä vaiheessa ykkösjuttu, ja teemme kaikkemme yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa sen eteen, että osallistujat voivat turvallisin mielin tulla tapahtumaan. Hyvästä hygieniasta huolehditaan jokaisella pelipaikalla ja joukkueet saavat tarkat ohjeistukset ennen turnaukseen saapumista.

Kesä 2021 päästään siis jälleen avaamaan Helsingissä tämän upean ja perinteisen jalkapallotapahtuman muodossa 10.–13.6.

”Joukkueita on mukana yli 330 eli pääsemme liikuttamaan yli 6000 lasta ja nuorta neljän upean turnauspäivän ajan. Juuri nyt on entistäkin tärkeämpää, että voimme tarjota osallistujille sitä pelaamisen ja kilpailun riemua, mikä kuuluu niin olennaisena osana jalkapalloon ja on nyt korona-aikana jäänyt pitkäksi aikaa paitsioon. Tulee olemaan upea hetki, kun turnaus päästään vihdoin viheltämään käyntiin ja pelaajista välittyvä ilo levittyy ympäri kaupungin”, sanoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Kauppinen.

Myös Stadi Cup ry:n puheenjohtajan mietteet ovat erittäin positiiviset.

”Nyt on todella loistava fiilis! Järjestelyt on tietysti koko ajan tehty sillä ajatuksella, että turnaus päästään pelaamaan ja niihin on satsattu täysillä. Mutta on todella huojentavaa, että voimme nyt jatkaa täydellä fokuksella kohti tätä upeaa tapahtumaa ja antaa tytöille mahdollisuus päästä pelaamaan”, kertoo Stadi Cupin puheenjohtaja Mika Rajamäki.

Naisten harrastesarjojen osalta joudumme edelleen odottamaan viranomaisten päätöstä, mutta järjestelyt myös näiden osalta jatkuvat normaalisti. Yleisön pääseminen mukaan tapahtumaan selviää vasta kun tiedämme turnauksen aikaiset rajoitukset ja toimimme tietysti niiden mukaisesti. Mutta onneksi voimme yhteistyössä SolidSportin kanssa tarjota turnauksen otteluita striimattuina myös yleisölle, jotta kaikki halukkaat voivat olla tällä tavoin mukana turnauksessa.

Tervetuloa mukaan pelaamaan, on MEIDÄN aikamme loistaa!

 

Lisätietoja:

Minna Kauppinen

Toiminnanjohtaja

minna@stadicup.fi

0400444587

Kuva: OmaDesign