Ajankohtaista

10.2.2019

Stadi Cupin uudistuksia kesälle 2019

Stadi Cup pelataan jo toisen kerran tiivistettynä torstaista sunnuntaihin 6.-9.6.2019. Turnaus pelataan perinteiseen tapaan Käpylän liikuntapuistossa sekä Töölön Pallokenttien alueella. Uutena pelipaikkana mukaan tulee Talin liikuntapuisto, missä olosuhteet turnauspeleihin ovat loistavat. Jokaisella pelipaikalla voit aistia turnaustunnelmaa ja pääset pelaamaan upeissa olosuhteissa. Tämän kaiken mahdollistaa Helsingin Liikuntapalvelut sekä muuta tärkeät kumppanimme. Käpylässä sijaitsee jälleen Stadi Cupin energinen turnaustori, missä joukkueet voivat viettää aikaa pelien välissä ja jälkeen.

Tulevaan turnaukseen uudistimme sarjoja niin, että yleis- ja tasosarjoissa pelataan omat sarjat ja finaalit. Yleissarjasta ei voi siis enää nousta A-finaaliin. Stadi Cupin tavoitteena on tietysti parantaa muitakin turnausjärjestelyjä entisestään ja tavoittaa joukkueita osallistumaan mukaan yhä laajemmalta alueelta. Uusia seuroja on jälleen ilmoittautunut upeasti mukaan, Torneopalin sivuilta näette ajantasaisesti kaikki osallistuvat joukkueet.

Majoitusvaihtoehdoista voitte valita mieluisenne ja majoittua joko Scandicin hotelleissa, Rastilan lomamökeissä tai koulussa. Täältä löydät lisää tietoa majoituksista sekä muuta infoa turnauksesta.

Onni on, että Stadi Cup saa ensi kesänä jälleen liikuttaa tuhansia pelaajia lapsista aikuisiin tämän upean lajin parissa. Tule sinäkin mukaan ja tehdään yhdessä Stadi Cupista entistä upeampi!

 

Tervetuloa! #YourTimeToShine