Ajankohtaista

9.6.2021

Steril mukana Stadi Cupissa huolehtimassa kävijöiden terveysturvallisuudesta

Tämän vuoden Stadi Cupissa näemme kentillä kovan vahvistuksen, kun Steril liittyy mukaan huolehtimaan kävijöiden terveysturvallisuudesta ja hyvästä käsihygieniasta jokaisella pelipaikalla.

Steril toimii siis tapahtuman virallisena käsidesi- sekä desinfiointikumppanina ja on näin avainroolissa onnistuneen turnauselämyksen luomisessa. ”Meille on todella tärkeää saada olla mukana tukemassa hienoa ja perinteistä tyttöjen jalkapallotapahtumaa. Haluamme että kaikki kävijät tuntevat olonsa turvalliseksi ja siinä pystymme auttamaan kotimaisilla ja laadukkailla desinfiointiaineilla”, kertoo Sterilin toimitusjohtaja Jussi Arminen.

Jokaiselta pelipaikalta löytyy Sterilin laadukkaat ja toimintavarmat käsidesiautomaatit ja käsidesiannostelijat. Steril käsidesit ja desinfiointiaineet valmistetaan Nurmijärven Rajamäellä. Steril Käsidesi soveltuu päivittäiseen käyttöön, on nopeasti kuivuvaa eikä siitä jää tahmaista tunnetta. Glyserolin hoitavan ja kosteuttavan vaikutuksen vuoksi Steril käsidesi soveltuukin oivallisesti päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle.

”Stadi Cup on todella iloinen tästä yhteistyöstä, koska sen avulla pystymme toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla suuren tapahtuman toimivat terveysturvallisuustoimet desinfioinnin osalta. Haluamme, että jokainen joukkue voi kentällä antaa kaikkensa ja siinä Steril on meille isona apuna”, kommentoi Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Kauppinen tyytyväisenä.

Tervetuloa mukaan Stadi Cupiin Steril! Tehdään kaikki yhdessä turnauksesta terveysturvallinen tapahtuma!

Lue siis vielä alta muistio tapahtuman terveysturvallisuusohjeista:

  • Älä tule tapahtumaan oireisena
  • Käytä käsidesiä ja muista turvavälit
  • Muistuta myös kaveria käsidesin käytöstä
  • Liiku yhdessä joukkueena ja vältä ylimääräistä lähikontaktia muiden kanssa
  • Käytä pelipaikoille lisättyjä vessoja ja vältä sisätiloja
  • Katsomoissa pidä turvaväli

Lisätietoja:

Jussi Arminen 0400 477 527 jussi.arminen@steril.fi

Minna Kauppinen minna@stadicup.fi