Ajankohtaista

21.12.2020

Turvallisesti ja luottaen kohti Stadi Cupia 2021

Vuosi 2021 on jo nurkan takana ja sen myötä ensi kesän Stadi Cup on taas askeleen lähempänä. Se kaikki ilo, riemu, energia, kannustus ja yhdessä tekeminen palaa taas Helsingin jalkapallokentille ja niiden ääreen. Joukkueet pääsevät jälleen nauttimaan pelaamisesta loistavissa olosuhteissa ja tavoittelemaan yhdessä unelmiaan.

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen ja sen mukana myös Stadi Cup elää ja muokkautuu. Kaikki lähtee kuitenkin siitä, että vuonna 2021 turnaus voidaan pelata turvallisesti kaikki osallistujat huomioiden. Tärkein työ mitä teemme juuri nyt, on varautuminen muuttuviin tilanteisiin sekä huolellinen suunnittelu turnauksen järjestelyissä myös poikkeusoloja ajatellen. Yhdessä upeiden yhteistyökumppaniemme kanssa olemme hyvässä vauhdissa rakentamassa entistä vastuullisempaa ja tasokkaampaa Stadi Cupia. Luottamus tulevaan on vahva ja iso kiitos siitä kuuluu kumppaneillemme, vapaaehtoisille sekä jo ilmoittautuneille joukkueille.

Tämän lisäksi ensi kesän turnauksen tavoitteena on luoda joukkuejakojen avulla entistä tasaisemmat lohkot F7-F9 sarjoissa sekä entisestään parantaa tapahtuman ruoka- ja kioskipalveluja yhdessä Lounasmatti Oy:n kanssa. Myös turnauksen oheisohjelmaa on tarjolla tasaisemmin kaikilla pelipaikoilla kuten on toivottu. Tavoitteena on luoda kaikille kävijöille kokonaisvaltainen turnauselämys.

Haluamme kiittää kaikkia tämän vuoden sekä ensi kesän turnaukseen ilmoittautuneita ja toivottaa oikein hyvää joulua koko jalkapalloperheelle. Meillä on upea vuosi edessä, kunhan vain pidämme huolta toisistamme ja terveydestämme.

Stadi Cupiin on ilmoittautunut upeasti jo yli 100 joukkuetta ja voimme jo melkein tuntea sen fiiliksen mikä syntyy, kun turnauksen ensimmäiset ottelut puhalletaan käyntiin. Ilo ja jännitys purkautuu, yhdessä menemme kohti yhteistä maalia. Kannustus kuuluu ja tunnen pystyväni mihin vain.

 

Ja silloin on sinun aikasi loistaa, kirkkaammin kuin koskaan aikaisemmin!

 

Minna Kauppinen
Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja

 

Kuva: Jussi Eskola