Ajankohtaista

10.3.2019

Urheilu Mehiläinen Stadi Cupin yhteistyökumppaniksi

Urheilu Mehiläinen vastaa ensi kesänä Euroopan suurimman tyttöjen ja naisten jalkapalloturnauksen ensiapupalveluista. Neljä päiväinen Stadi Cup -turnaus pelataan Helsingissä 6.-9.6.2019.

Urheilu Mehiläinen toimii tapahtuman kumppanina ja tarjoaa kokeneiden asiantuntijoiden tuen tapaturman tai vamman sattuessa. Neljällä kentällä nähdään turnauksen aikana yli 6000 pelaajaa, joiden ensiavusta Mehiläinen vastaa.

– Urheilu Mehiläinen toimii urheiluvammojen ennaltaehkäisyn, kuntoutuksen ja hoidon asiantuntijana sekä huolehtii lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja kannustaa kaikkia liikkumaan. Yhteistyö Stadi Cupin kanssa tarjoaa meille hienon mahdollisuuden olla mukana tukemassa nuoria urheilijoita jo urheiluharrastuksen alkuvaiheesta aina ammattilaisuraan asti, kertoo Urheilu Mehiläisen markkinointipäällikkö Mirella Girs.

Stadi Cup haluaa tarjota joukkueille tasokkaat turnausjärjestelyt, mihin olennaisena osana kuuluvat toimivat ensiapupalvelut.

-Yhteistyö Urheilu Mehiläisen kanssa on erittäin tärkeä asia meille. Nopea ja ammattitaitoinen hoito takaa pelaajille parhaan mahdollisen avun välittömästi, kun kolhuja sattuu. Pystymme myös samalla ohjaamaan pelaajan pikaisesti oikeanlaiseen hoitoon tai antamaan apua itsehoidossa, tämä on ehdottoman tärkeää pelaajan toipumisen kannalta. Olemme hyvin iloisia tästä yhteistyöstä ja pystymme yhdessä nostamaan turnauksen toimintoja taas uudelle ja entistä paremmalle tasolle, Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja Minna Meriluoto kertoo.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat liikkujia ympäri Suomen.