Yhteystiedot

Stadi Cup ry c/o FC Kontu ry

Kontulankaari 15, 00940 Helsinki

Y-tunnus: 1462585-3

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja

Minna Kauppinen (ent. Meriluoto)

0400444587

minna@stadicup.fi

 

Stadi Cup ry:n hallitus

Mika Rajamäki puheenjohtaja
mika.rajamaki@stadicup.fi

Sari Rajavaara varapuheenjohtaja

Sanna Vara

Sanna Vainionpää

Pirjo Mourujärvi
laskut@stadicup.fi

Kaisa Mourujärvi

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Stadi Cupin järjestelyt ovat edenneet hienosti ja suunnitelmien mukaan kohti kesän turnausta. Joukkueita on ilmoittautunut jo liki 300, mikä on todella upea määrä ja kertoo siitä, miten kova palo joukkueilla on päästä pelaamaan. Ilmoittautumisaikaa on nyt myös pidennetty 2.5. asti, jotta kaikki halukkaat ehtivät ilmoittautua mukaan tähän upeaan tapahtumaan. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Tällä hetkellä tilanne on vielä epävarma kesän rajoitusten suhteen ja käymme aktiivista keskustelua viranomaisten kanssa siitä, voimmeko järjestää turnauksen suunnitelmien mukaan. Tavoitteena on saada siitä varmuus heti toukokuun alussa, jotta ehdimme tehdä kaikki tarvittavat valmistelut ajoissa. Teemme omalta osaltamme kaiken sen eteen, että joukkueiden on turvallista osallistua Stadi Cupiin tänä kesänä. Otteluohjelmaan ja kenttäalueille luodaan väljyyttä ja kontaktit pyritään näin minimoimaan.

Vielä emme myöskään tiedä, onko yleisöä mahdollista ottaa katsomoihin mutta onneksi upean SolidSport yhteistyön avulla voimme tarjota turnauksen kaikki ottelut livenä sekä tallenteina. Infoamme lähempänä lisää turnauspassista sekä sen hankinnasta.

Tehdään yhdessä kaikkemme sen eteen, että kesällä pääsemme taas pelaamaan upeita otteluita Stadi Cupissa!

Tervetuloa mukaan!

Stadi Cup ry.

(Päivitetty 18.4.)

 

Sulje [x]