Yhteystiedot

Stadi Cup ry c/o FC Kontu ry

Kontulankaari 15, 00940 Helsinki

Y-tunnus: 1462585-3

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja 

Sami Löf

040 762 8381

sami@stadicup.fi

 

Stadi Cup ry:n hallitus

Mika Rajamäki, puheenjohtaja
mika.rajamaki@stadicup.fi

Kaisa Mourujärvi, varapuheenjohtaja

Sanna Vara

Sanna Vainionpää

Pirjo Mourujärvi
laskut@stadicup.fi

Leena Linnakallio

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Euroopan suurin tytöille ja naisille suunnattu jalkapalloturnaus Stadi Cup aloittaa yhteistyön Jar-X Oy:n kanssa. Jar-X Oy on vuonna 1993 perustettu perheyritys mikä tarjoaa varainhankintapalveluaan joukkueille, koululuokille ja yhdistyksille. Myyntituotteina ovat Orivedellä valmistetut GreenGo-sukat.

“On hienoa saada Jar-X osaksi Stadi Cupin yhteistyökumppaneita. Meille turnauksena on tärkeää, että voimme tarjota meidän joukkueillemme laadukkaita, ekologisia ja luotettavia varainhankintapalveluita, mitä Jar-X yrityksenä tarjoaa.”, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Sami Löf.

Jar-X:n GreenGo -tuotteet ovat 100 % suomalaista suunnittelua ja materiaalit ovat ekologisia. GreenGo -sukissa käytetään Mulesing-vapaata villaa ja ne valmistetaan parhaista eurooppalaisista langoista. Sukkien tekniset materiaalit tekevät niistä mukavat, hengittävät ja laadukkaat.

”On mahtavaa lähteä Stadi Cupin yhteistyökumppaniksi. Onhan kyseinen turnaus yksi kesän klassikko tapahtumista. Meidän tavoitteenamme on tarjota varainhankintapalvelu, jonka avulla jokainen lapsi saa mahdollisuuden harrastaa taustastaan huolimatta.”, sanoo Jar-X Oy:n toimitusjohtaja Laura Lehti.

Jar-X Oy:n tuotteiden valmistusprosessissa otetaan jokaisessa vaiheessa huomioon ympäristöystävällisyys. Tuotteet ovat myös merkitty Avainlipulla, joka tarkoittaa, että tuotteita ostamalla tuet lasten harrastus- ja retkeilytoimintaa ja suomalaista työtä.

Lue lisää täältä: https://jar-x.fi/palvelut/varainhankinta-seuroille/ 

Sulje [x]