Yhteystiedot

Stadi Cup ry c/o FC Kontu ry

Kontulankaari 15, 00940 Helsinki

Y-tunnus: 1462585-3

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja 

Sami Löf

040 762 8381

sami@stadicup.fi

 

Stadi Cup ry:n hallitus

Mika Rajamäki puheenjohtaja
mika.rajamaki@stadicup.fi

Sanna Vara

Sanna Vainionpää

Pirjo Mourujärvi
laskut@stadicup.fi

Kaisa Mourujärvi

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Tämän vuoden Stadi Cupissa järjestämme ensimmäistä kertaa hyväntekeväisyysottelun yhdessä Hope Ry:n sekä Punainen Kortti Rasismille -hankkeen kanssa. Kaikki varat ohjaamme lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen Suomessa Hope ry:n kautta. Koronatilanteen takia lasten harrastamisessa on ollut erittäin haastavat ajat ja tämän vuoksi haluamme omalla panoksellamme tukea ja mahdollistaa harrastamisen jatkuvuutta. Harrastukset ovat erittäin tärkeässä osassa lasten ja nuorten henkistä sekä fyysistä hyvinvointia. Hyväntekeväisyysottelussa otamme vahvasti myös kantaa kiusaamisen ehkäisemiseen Punainen Kortti Kiusaamiselle -kampanjan muodossa.

Ottelu pelataan Käpylän Newbody 2 kentällä lauantaina 12.6. klo.12.15. Ottelussa julkkisten joukkue kohtaa Valtti United 2006 syntyneiden tyttöjen joukkueen. Puoliajalla esiintyy upea Freestyle Finland! Ottelu striimataan SolidSportin kautta osoitteessa https://solidsport.com/stadihope. Ostamalla ottelun voit suoraan tukea lasten ja nuorten yhdenvertaista mahdollisuutta harrastamiseen! Ottelun/lahjoituksen hinta vain 5 €.

Pelissä mukana:

 • Nanna Karalahti
 • Minna Marlo
 • Elina Saarela
 • Sara Chafak
 • Tia Hälinen
 • Silvia Modig
 • Reeta Huotarinen
 • Siiri Välimaa
 • Dali Meller
 • Pia Dahlman
 • Paula Noronen
 • Minna Kauppinen
 • Ifeoma Kulmala

Lahjoittaa voit:

MobilePayn kautta numerolla 95368

Tilisiirrolla FI19 5630 0020 3003 12 Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry.

(osa verkkopankeista ei hyväksy erikoismerkkejä: voit käyttää tällöin nimeä Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry).

Viitenumeroa 2309 käyttämällä ohjautuu tuotto pääkaupunkiseudun toiminnan tukemiseen.  

Osallistu mukaan keräykseen hyvän asian puolesta, jo pienikin apu auttaa!

Järjestämme kaikilla pelipaikoilla myös varustekeräyksen eli voit tuoda toimistoihin klo.11-14 välillä hyväkuntoisia urheiluvarusteita. Lahjoitusten tulee olla siistejä, ehjiä ja ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

Lisätietoja:

Nora Nederström, Hope ry. 0447006261 nora.nederstrom@hopeyhdistys.fi

Minna Kauppinen minna@stadicup.fi

Linda Ruutu linda.ruutu@fimu.fi

Sulje [x]