Yhteystiedot

StadiCup ry/ co HJK ry

Y-tunnus: 1462585-3

Urheilukatu 5, 00250 Helsinki

info@stadicup.fi

Laskutus: laskut@stadicup.fi

 

Toiminnanjohtaja

Minna Kauppinen (ent. Meriluoto)

0400444587

minna@stadicup.fi

 

Stadi Cup ry:n hallitus

Mika Rajamäki puheenjohtaja
mika.rajamaki@stadicup.fi

Sari Rajavaara varapuheenjohtaja

Sanna Vara

Sanna Vainionpää

Pirjo Mourujärvi
laskut@stadicup.fi

Kaisa Mourujärvi

 

 

Rekisteriseloste

Torstaina käynnistyy Euroopan suurin tyttöjen jalkapalloturnaus, kun Stadi Cup pyörähtää 33. kerran käyntiin Helsingin viheriöillä. Turnauksessa mittelöivät G7-G18 ikäluokat ja mukana on myös Ladies seniorijoukkue.

Turnausta on pelattu vuodesta 1985 asti ja turnauksen järjestää Stadi Cup Ry, jonka takana ovat helsinkiläisjoukkueet Helsingin Jalkapalloklubi, sekä FC Kontu. Pelikenttinä turnauksessa toimivat Kartanon, Kontulan, Käpylän, sekä Töölön alueen pallokentät.

–  Isot odotukset ovat turnaukselle. Saatiin myös osallistujaennätys, kun turnaukseen osallistuu 375 joukkuetta. Ihan mieletön juttu. Saadaan kova turnaus aikaiseksi, kertoo Stadi Cupin toiminnanjohtaja Minna Meriluoto.

Tulevaisuudessa turnauksella on tarkoitus kansainvälistyä, mutta tänä vuonna Stadi Cup pyrkii tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin.

–  Haluamme viedä tätä pitkää ja perinteistä turnausta eteenpäin. Tarjota pelaajille ja vanhemmille muutakin kuin pelkän jalkapallotapahtuman. Olemme panostaneet tapahtuma-alueeseen, jossa on paljon oheistoimintaa, jatkaa Meriluoto.

Käpylän liikuntapuistossa on myös tapahtumatori, joka palvelee pelaajia, sekä muuta turnausväkeä.

–  Meillä on tapahtumatori ja siinä on yhteistyökumppanin Telian piste, jossa on elämysrata. Sitten meiltä löytyy ruoka- ja korumyyjiä, hierojiakin on paikalla. Myös erilaiset yritykset tulevat esittelemään omaa toimintaansa. Lauantaina on luvassa Freestylen SM-kisat, eli hyvä setti on tulossa, kommentoi tapahtumatorin tuottaja Sami Löf

Turnauksen viestinnästä vastaavat tänä vuonna Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelijat, jotka työskentelevätkin turnauksessa koko viikonlopun.

–  On hienoa olla mukana näin suuressa turnauksessa ja välittää fiilistä viestinnän kautta. Uutena juttuna tänä vuonna on muun muassa pelien striimaus ja selostus. Lisäksi luvassa on livestudio, pelaajahaastatteluita ja muuta fiilistelyä sosiaalisen median välityksellä, kertoo urheilutoimittajaopiskelijoiden edustaja Eve Makkonen.

 

Seuraa meitä somessa:

Facebook: @Stadicup

Instagram: stadicup

Twitter: @stadicup

 

Teksti: Jonne Kerkkänen, Laajasalon Opiston urheilutoimittajaopiskelija

 

 

 

Vuosi 2021 on jo nurkan takana ja sen myötä ensi kesän Stadi Cup on taas askeleen lähempänä. Se kaikki ilo, riemu, energia, kannustus ja yhdessä tekeminen palaa taas Helsingin jalkapallokentille ja niiden ääreen. Joukkueet pääsevät jälleen nauttimaan pelaamisesta loistavissa olosuhteissa ja tavoittelemaan yhdessä unelmiaan.

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen ja sen mukana myös Stadi Cup elää ja muokkautuu. Kaikki lähtee kuitenkin siitä, että vuonna 2021 turnaus voidaan pelata turvallisesti kaikki osallistujat huomioiden. Tärkein työ mitä teemme juuri nyt, on varautuminen muuttuviin tilanteisiin sekä huolellinen suunnittelu turnauksen järjestelyissä myös poikkeusoloja ajatellen. Yhdessä upeiden yhteistyökumppaniemme kanssa olemme hyvässä vauhdissa rakentamassa entistä vastuullisempaa ja tasokkaampaa Stadi Cupia. Luottamus tulevaan on vahva ja iso kiitos siitä kuuluu kumppaneillemme, vapaaehtoisille sekä jo ilmoittautuneille joukkueille.

Tämän lisäksi ensi kesän turnauksen tavoitteena on luoda joukkuejakojen avulla entistä tasaisemmat lohkot F7-F9 sarjoissa sekä entisestään parantaa tapahtuman ruoka- ja kioskipalveluja yhdessä Lounasmatti Oy:n kanssa. Myös turnauksen oheisohjelmaa on tarjolla tasaisemmin kaikilla pelipaikoilla kuten on toivottu. Tavoitteena on luoda kaikille kävijöille kokonaisvaltainen turnauselämys.

Haluamme kiittää kaikkia tämän vuoden sekä ensi kesän turnaukseen ilmoittautuneita ja toivottaa oikein hyvää joulua koko jalkapalloperheelle. Meillä on upea vuosi edessä, kunhan vain pidämme huolta toisistamme ja terveydestämme.

Stadi Cupiin on ilmoittautunut upeasti jo yli 100 joukkuetta ja voimme jo melkein tuntea sen fiiliksen mikä syntyy, kun turnauksen ensimmäiset ottelut puhalletaan käyntiin. Ilo ja jännitys purkautuu, yhdessä menemme kohti yhteistä maalia. Kannustus kuuluu ja tunnen pystyväni mihin vain.

 

Ja silloin on sinun aikasi loistaa, kirkkaammin kuin koskaan aikaisemmin!

 

Minna Kauppinen
Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja

 

Kuva: Jussi Eskola

Sulje [x]